Ако всичко върви по план, само след ден Чарлз ще

...
Ако всичко върви по план, само след ден Чарлз ще
Коментари Харесай

Защо Ръсел Кроу не получи покана за коронацията на крал Чарлз

Ако всичко върви по проект, единствено след ден Чарлз ще бъде публично новият крал на Англия. Коронацията му е събитие, което вълнува освен хората в монархията - целият цвят чака значимия исторически миг. Включително и известните персони, изключително пък тези, които са имали шанса да се срещнат персонално с членовете на кралското семейство.
 Ръсел Кроу,
Какво мисли Ръсел Кроу за продължението на " Гладиатор "

Актьорът е бил на вечеря с Ридли Скот

Явно измежду тях е и артистът Ръсел Кроу. През седмицата 59-годишната звезда от " Гладиатор " се появи в австралийското радио шоу Triple M Breakfast. Тогава той показа, че не е измежду видните австралийци - като музикантът Ник Кейв, да вземем за пример - които са поканени да гледат обилната гала. И това е макар обстоятелството, че Кроу се е срещал персонално с кралското семейство. Или пък, " може би, тъкмо затова ", както се изрази самият той.

Актьорът счита, че е включен в " черния лист " за коронацията, защото срещата му с Чарлз и синовете му през 2003 година е протекла по доста " неуместен " метод. Тогава Ръсел се е обърнал към Уилям и Хари с отзивчивото " другар ".

" Винаги съм оправдателен към хората и съблюдавам етикета, само че това " ваше височество " просто не е в природата ми ", изясни артистът. " Ето за какво обръщението ми към Хари и Уилям беше по другарски. А когато го направих, ми се стори, че офицерът до мен щеше безусловно да припадне. "
 Снимка 616918

Ръсел изясни, че въпросният офицер от кралското семейство е разговарял с него авансово, обяснявайки му по какъв начин да се обръща към принцовете и по какъв начин тъкмо да се държи. Но, в последния миг артистът е решил да работи по отношение на персоналните си убеждения.

И макар че се разказва като " не монархист ", роденият в Нова Зеландия Кроу дефинира крал Чарлз като " добър човек ", казвайки, че е бил " благ " към него по време на срещата им.

Все отново не пропусна да добави, че не схваща " какво би трябвало да значи всичко това през 2023 година ", визирайки идната коронация. " Наистина не мисля, че някой някъде има потребност от крал ", сподели още артистът, представен от Metro.

Като част от Британската общественост, в Австралия тече спор по отношение на ролята на английската монархия в страната. Това бе засилено и от реакцията музиканта Ник Кейв, който написа насмешлива обява в  мрежата, във връзка връчената му показна, озаглавена: " Защо, по дяволите, отиваш на коронацията на краля? "
 Ник Кейв и неочакваната гибел на 31-годишния му наследник Джетро Лейзънби
Лоши дни за Ник Кейв

С кого се сбогува

Подобно на Ръсел, той сподели, че " не е монархист ", само че също по този начин не е " разгорещен републиканец " и по тази причина не би могъл да откаже покана за това, което евентуално ще бъде най-важното историческо събитие в Обединеното кралство за последните години. " Освен значим, денят на коронацията ще бъде и най-странният ден ", добави Кейв.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР