Ако всичко това, което виждам като програма бъде представено в

...
Ако всичко това, което виждам като програма бъде представено в
Коментари Харесай

Арх. Бузев: Ще има обсъждане за Дом Младост, за да срещнем обществения с инвестиционния интерес

Ако всичко това, което виждам като стратегия бъде показано в общината за координиране и за одобрение като план съм поел съм ангажимент към жителите и публичните организации, че вода в " Дом Младост " ще има и тя ще бъде налична до всички " Това разяснява през днешния ден основният проектант на Община Варна Виктор Бузев при представянето на плана за новият комплекс, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

" Надявам се, че изискванията в новия комплекс ще дават отговор на най-съвременните условия. Що се отнася до информацията, че се планува високоетажно жилищно строителство тук, за което към момента няма показан план, всичко ще бъде съгласно условията на ПУП-а, утвърден през 2006 година. По това време е маркирано в този проект, че постройката се разрушава и не се пази, по тази причина се планува унищожаване. Тогава още е планувана зоната за жилищно строителство. Искам да уточня, че при жилищно строителство може да има и публични обекти, които не би трябвало да нахвърлят 40% от общата клавиатура, в противоположен случай постройката става социална ", разяснява арх. Бузев в отговор на питане от представители на инициативният комитет " Да спасим дом Младост ".

Както медията ни по-рано през днешния ден заяви, от организацията готвят митинг с слагане на връх по преместване на вода в събота, като през днешния ден стана ясно, че това няма да е тъкмо митинг, а по-скоро проява, проведена от Фондация " ГЕЯ ". 

Днес арх. Бузев пое ангажимент откакто се запознае с плана, когато той бъде публично импортиран като капиталово желание в Община Варна, да провежда публично разискване, с цел да се срещнат публичния и капиталовия интерес. 

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР