Ако всички интензивни легла паднат на под 5% заетост и

...
Ако всички интензивни легла паднат на под 5% заетост и
Коментари Харесай

Правителството каза кога ще отпаднат зелените сертификати

Ако всички интензивни кревати паднат на под 5% претовареност и когато вълната е минала, тогава зеленият документ ще отпадне. Условието е да има и най-малко 60% имунизирани с две дози.

Това съобщи министър председателят Кирил Петков на тематичен взаимен брифинг с Асена Сербезова и Ангел Кунчев.
От 22 януари в Съединени американски щати ще бъдат допускани единствено имунизирани чужденци
Министерството на вътрешната сигурност на Съединени американски щати (DHS) разгласи, че ще изисква от всички задгранични жители, пресичащи границата, да бъдат...
Прочети повече
Това към този момент е предложение, което ще бъде дискутирано, посочи министър председателят.

Според здравния министър Асена Сербезова на специфични карти в онлайн платформата за разпространяването на коронавирус всеки ще може да го вижда по области. " Мерките се вземат на регионален принцип, само че ръководството става на по-големи клъстери ", посочи тя.

" Знаете че в страните членки на Европейски Съюз има доста по-високо равнище на васинация. Въпреки че нашето се усилва, то не може да стигне тези равнища. Статистиката е безапелационна - интензивните кревати за коронавирус в 90% от случаите се заемат от неимунизирани ", посочи министър Сербезова.

" Търсили сме решение за Омикрон, тъй като в случай че по принцип коронавирусът се промени към приучване и стане естествена респираторта зараза, няма да има потребност от толкоз ограничаващи ограничения ", съобщи Ангел Кунчев.
От 2 февруари Франция стартира да облекчава ограниченията против ковид
От 2 февруари Франция стартира да облекчава прогресивно рестриктивните мерки, въведени поради COVID-19. Това разгласи френският министър председател Жан Кастек...
Прочети повече
Той разясни, че 5-те района на клъстерите за ръководство на коронавирус рецесията покриват регионите, в които са 5-те медицински университети.  По думите му може да чакаме до края на февруари да влезем във фаза нормализиране.

 

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР