Ако всички говорят за третия мандат, значи е време за

...
Ако всички говорят за третия мандат, значи е време за
Коментари Харесай

Гълъб Донев: В нашето правителство няма артисти, а министри

„ Ако всички приказват за третия мандат, значи е време за края на нашия мандат. Отчета за постигнатото от нас ще създадем през идната седмица ”. Това съобщи служебният министър председател Гълъб Донев преди началото на днешното държавно съвещание.

„ Ще оставим в завещание на нашите приемници във властта позволени рецесии, възобновени връзки сред институциите, добър разговор с жителите и убеждението, че ръководството на страната е намерено и транспарантно занятие “, уточни Донев.

„ Социолозите постоянно споделят за нас, че никой в служебното държавно управление не свети изключително. Това е по този начин, тъй като работим в екип. В нашето държавно управление няма актьори, а има министри. Ние не играем на власт. Ние изпълняваме своите пълномощия съгласно конституцията и законите на страната “, сподели още служебният министър председател.

Служебният министър председател прикани министрите на опазването на здравето и образованието да работят в съгласуваност и да спомагат оптимално на регионалните щабове за взимането на съответни решения.

„ След близо две години Коронавирус пандемия здравната система знае по какъв начин да реагира при зачестяване на острите респираторни болести. Направете проект за деяние, тъй че хората да се усещат спокойни - без непотребна суматоха и нервност ”, прикани той.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР