Ако всички говорят за третия мандат, значи е време за

...
Ако всички говорят за третия мандат, значи е време за
Коментари Харесай

Гълъб Донев: В нашето правителство няма артисти, а има министри

Ако всички приказват за третия мандат, значи е време за завършек на нашия - с тези думи служебният министър председател Гълъб Донев откри днешното съвещание на държавното управление и изясни, че докладът за направеното от тях ще бъде изработен през идната седмица.

" Ще оставим в завещание на нашите приемници във властта позволени рецесии, възобновени връзки сред институциите, добър разговор с жителите и убеждението, че ръководството на страната е занятие - намерено и транспарантно ", уточни той.

" Социолозите постоянно споделят за нас, че никой в служебното държавно управление не свети изключително. Това е по този начин, тъй като работим в екип. В нашето държавно управление няма актьори, а има министри. Ние не играем на власт, ние изпълняваме своите пълномощия ", добави Донев.

По думите му до момента в който политиците се вълнуват от третия мандат, хората са обезпокоени от грипните вируси. Служебният министър-председател се обърна към своите министри - на опазването на здравето и на образованието:

" Уважаеми министри Меджидиев и Пенов, вие двамата и екипите на двете министерства бъдете в съгласуваност и съдействайте оптимално на регионалните щабове за взимане на съответни решения. След близо 2 години Коронавирус пандемия здравната система знае по какъв начин да реагира при зачестяване на острите респираторни болести. Боледуват най-често децата. Направете проект за деяние, тъй че хората да се усещат спокойни. Без непотребна суматоха и нервност. Да не забравяме, че грипната вълна е събитие, което ни се случва всяка година ", уточни министър председателят Гълъб Донев.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР