Ако всеки дом в Обединеното кралство оставя телевизора си в

...
Ако всеки дом в Обединеното кралство оставя телевизора си в
Коментари Харесай

Достойни за трепване разходи за поддържане на вашия телевизор в режим на готовност, тъй като милиони британци са виновни за това

Ако всеки дом в Обединеното кралство оставя тв приемника си в режим на подготвеност всеки ден, големите £432 милиона ще бъдат пропилени, тъй че несъмнено е време е да започнете да изключвате тв приемника си до стената.

Кризата с разноските за живот не отслабва и доста хора към момента намират за все по-трудно да намерят пари, с цел да заплащат битови сметки всеки месец, тъй че всички способи, по които могат да понижат разноските, без значение какъв брой дребни са, сигурно си заслужава да бъдат направени и всички те могат да доведат до повече пари в джоба ви.

Една от тези корекции може да наподобява незначителна и неуместна, само че в случай че сте един от предстоящите 30 % от семействата в Обединеното кралство, които са отговорни за оставянето на електрически апарат в режим на подготвеност, можете да си спестите малко нелепости, като просто ги изключите.

Според EcoCostSavings междинният тв приемник употребява 82 вата на час, до момента в който го употребявате, спрямо 1,3 вата в режим на подготвеност и нула...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР