Ако все още не сте получили обаждане от компанията „Топ

...
Ако все още не сте получили обаждане от компанията „Топ
Коментари Харесай

Топ измамниците „Топ Форекс“ се окопаха в Перник

Ако към момента не сте получили позвъняване от компанията „ Топ Форекс “ или производните й „ Тремина “ и „ ФТ Маркетинг “, не бъдете нетърпеливи. Ще получите позвъняване, в случай че имате депозит или се осигурявате на висок приход. И трите компании са противозаконни, нямат наложителния лиценз от КФН и би трябвало от дълго време да са клиенти на Икономическа полиция и ДАНС, предизвестява mignews.info.

Небезизвестният чех Павел Кочалка, който „ клатеше” българите в през 2008-2009 година, се е завърнал. Този път той се е съюзил с двама прословути пернишки предприемачи – Димитър Георгиев – Митето и Георги Георгиев – Винкела. Последният има позиции и в застрахователния бизнес в Перник със своя осигурителен брокер….
Но да се върнем на „ Топ Форекс “.

Схемата е “гениална”, тъй като минава „ под радара “ на Комисията за финансов контрол. Виждате ли, Перник е задоволително близо и задоволително надалеч от София. Ролята на перничаните е да набират база данни с банкови сметки, застрахователен приход, телефонни номера и друга информация под отбрана от Закона за персоналните данни, с цел да могат да им се обаждат непрекъснато с оферти за вложения във валути, биткойн и нефт. Жертвите не подозират, че позвъняванията не идват от Уолстрийт – меката на финансовите пазари, а от “меката на винкела”. Следва среща с Димитър Георгиев или Георги Георгиев във краткотрайно наетия офис на бул. Тотлебен, където валят обещания за камари пари, единствено с цел да станете “клиент” на измамата.

Разбира се, не подписвате контракт, а общително Ви молят да сключите подобен през уеб страницата на „ Топ Форекс “. Целта е Димитър и Георги да са почтени при възможна акция на службите.
Следва изпращане на средства, сякаш, с цел да захраните сметката си. Интересното е, че не изпращате парите си в Съединени американски щати за покупка на суператрактивни активи, а в Кипър. Тук идва ролята на Павел Кочалка – да се изперат и легализират. Пернишките приятели получават своя дял от Вашите пари в брой, а чешкия представител ги влага в жилища в Лас Вегас чрез подставените лица Даниел Буриан и Станимира Кишишева.
Предупреждение!

Mignews.info предизвестява жителите да са изключително бдителни при работа с компанията „ Топ форекс “. Вашите права и активи не са предпазени, няма да реализирате облага на борсата, тъй като няма да инвестирате в реалност. Ако към този момент сте клиент на тези компании и лица, побързайте да пуснете сигнал до Комисията за финансов контрол и полицията!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР