Ако все още не сте опитвали никога да замените обикновената

...
Ако все още не сте опитвали никога да замените обикновената
Коментари Харесай

4 предимства на електрическата четка за зъби

Ако към момента не сте опитвали в никакъв случай да замените елементарната четка за зъби с електрическа такава, несъмнено би трябвало да опитате. Електрическите четки имат извънредно доста преимущества, а изследванията сочат, че хората, почнали да ги употребяват, съвсем в никакъв случай не се връщат към обичайните такива.

Защо се получава по този начин? Най-добре е да ви срещнем с топ 4 преимущества на електрическата четка за зъби, с цел да разберете.

1. Много по-ефективни са
Всички знаем правилото за миене на зъбите най-малко по три минути. Е, това към този момент е в предишното. Електрическите четки за зъби са доста по-ефективни при разчистване на зъбите, защото оборотите, които вършат, са с пъти повече, в сравнение с ръката ни е способна да направи. Това води до доста по-добро унищожаване на плаката и останалата храна, а надлежно – до по-здрави зъби.

2. Използват верен напън
Много постоянно хората подценяват смисъла на натиска, който оказват върху зъбите си посредством елементарната четка за зъби. Той може да провокира продължителна болежка, дискомфорт, а при непрекъснато натискане – даже разрушение на емайла. Електрическите четки, от своя страна, изискват само изместване на посоката от страна на човек, което напълно отстрани опцията за несъразмерен напън.

3. По-лесни са за потребление
Ако имате малко дете, което по никакъв начин не обича да употребява четката за зъби или му е мъчно, казусът ви елементарно може да се реши с електрически вид. С него не просто ще бъде по-забавно, само че и доста по-удобно да създадете потребния табиет по забавен и даже занимателен метод.

4. По-добри са за околната среда
Макар да имат потребност от електричество, с цел да действат, електрическите четки за зъби са доста по-щадящи природата. В взаимозависимост от честотата на потребление, промяната на консумативи се лимитира единствено до глави. При общоприетите четки промяната изисква напълно нова, което сигурно е доста по-неблагоприятен вид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР