Ако все още има романтично настроени двойки, които не са

...
Ако все още има романтично настроени двойки, които не са
Коментари Харесай

Това са най-лошите подаръци за св. Валентин

Ако към момента има сантиментално настроени двойки, които не са решили с какво да зарадват половинките си, специалисти разкриват какви неточности не трябва да се позволяват в избора на дарове, написа Daily Star, представен от dariknews.bg.

За мнозина сантименталните жестове са значима част от Деня на влюбените. Понякога обаче се оказва мъчно да се откри точният подарък, с който да бъде впечатлена значимата половинка. Независимо дали влюбените са дружно неотдавна или се радват на дългогодишна връзка, подаръците са превъзходен метод да се засвидетелстват привързаността и благодарността към колегата.

Желанието да се изрази благодарност обаче бързо може да премине в спор, в случай че подаръкът не бъде оценен уместно.

За да не бъде засенчен празникът, специалисти от Veritas Gifts разкриват кои са най-неподходящите дарове за Свети Валентин:
Парфюми на звезди
Парфюмите на звезди постоянно се оферират на ликвидация в профилираните магазини, само че съгласно специалистите е по-добре искащите да създадат подарък да не се изкушават да ги купуват. Причината е, че на тези аромати нормално им липсват наситеността и очарованието на класическите марки.
Домакински уреди
Освен в случай че не знаете, че половинката ви " гори " от предпочитание да получи бляскав нов тостер или чайник, е по-добре преди празника на влюбените да стоите надалеч от домакинските уреди. Мнението на специалистите е, че подаръците за Свети Валентин би трябвало да са премислени и подбрани с възприятие, а не практични.

" Не купувайте домашен уреди, изключително в случай че вие ще ги употребявате повече от половинката си, за която сякаш са предопределени ", предизвестяват от Veritas Gifts.
Евтин шоколад
Шоколадът е типичен подарък за Свети Валентин, само че изборът на на ниска цена вид е неприятна концепция, изключително в случай че е закупен от близкия супермаркет.
Новаторски бижута
Бижуто е отличен подарък за Деня на влюбените, само че в случай че избиращият го не знае на какъв жанр да заложи, елементарно може да допусне неточност. Експертите предлагат да се залага на типичен бижута.

" Около Свети Валентин магазините изобилстват от тематични дарове. Опитайте се обаче да не попаднете в клопката на закупуването на пръстен с голямо сърчице или колие с надпис, прокламиращо любовта ви. Вероятността сходно украшение да изчезне неотложно след празника е огромна ", гласи експертното мнение.
Цветя в последната минута
Цветята също са " добре пристигнал " подарък за Деня на влюбените. Експертите припомнят, че те би трябвало да са свежи и усърдно подбрани. Грабнатите в последния миг от някой супермаркет букети не са сполучлив избор, защото нормално не са толкоз свежи и увяхват бързо.

Важно е също по този начин цветята да съобразени с усета на половинката.
Евтини дреболии
Всевъзможните дреболии, предлагани за Свети Валентин може и да са занимателни, само че сигурно след празника ще бъдат захвърлени на дъното на някое чекмедже.

Съветът на специалистите още веднъж е да се залага на добре премислени дарове, вместо на мечета, тематични чаши и друго сходни дреболии.
Членска карта за фитнес
Закупуването на членска карта за фитнес може и да наподобява добра концепция, само че нормално е прекомерно рискова.

" Денят на влюбените е с цел да накарате сътрудниците си да се усещат обичани и мечтани. Картата за фитнес обаче постоянно се възприема като афектиран подарък, изключително в случай че половинката се оплаква от тежестта или диетата си. Вместо да им намеквате, че имат потребност да се поизпотят във фитнеса, е по-добре да приготвите здравословна празнична вечеря, на която да се насладите дружно ", поучават от Veritas Gifts.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР