Ако все още беше жива, принцеса Даяна щеше да навърши

...
Ако все още беше жива, принцеса Даяна щеше да навърши
Коментари Харесай

Ето как щеше да изглежда принцеса Даяна, ако беше жива

Ако към момента беше жива, принцеса Даяна щеше да навърши 59 години на 1 юли 2020 година Даяна Спенсър е доста млада, когато се омъжва за принц Чарлз. Тя почина в трагична автомобилна злополука, когато беше единствено на 36 години. Хората в Обединеното Кралство ве още оплакват „ принцесата на народа “.
Благодарение на всички типове модерни компютърни технологии обаче е допустимо да се направи облик на даден човек години по-късно. В мрежата се появи подобен опит, с цел да можем всички да забележим по какъв начин би изглеждала Даяна на 59 години.
Тя беше толкоз красива жена
Даяна е родена в благородно семейство, само че едвам откакто татко ѝ получава купата „ граф Спенсър “ през 1975 година, става лейди Даяна. Тя посещава учебно заведение в Англия и Швейцария и е била учителка в детската градина, до момента в който се омъжва за принц Чарлз.
Тя доближи международна популярност едвам когато годежът ѝ с принц Чарлз беше разгласен през февруари 1981 година Двамата се венчаха в катедралата " Сейнт Пол " на 29 юли 1981 година, след което тя публично стана Даяна, принцеса на Уелс, херцогиня на Корнуол, херцогиня на Ротсей и Графиня на Честър.

Вижте тази обява в Instagram.

Брак
Принц Чарлз и принцеса Даяна не са имали елементарен брак. Нито един от двамата не е бил на 100 % удовлетворен от другия, изключително откакто се оказа, че Чарлз е имал връзка с някогашната си Камила Паркър Боулс . От възмездие Даяна стартира връзка с Джеймс Хюит , нейният инструктор по конна езда. Кралската двойка се развежда публично през 1996 година В изявление Даяна изяснява, че нещата дълго време са били зле, защото бракът им е бил сред трима души, като включва и Камила.
Деца
Скоро сватбата Даяна забременява с първия си наследник Уилям. Той е роден на 21 юли 1982 година Вторият наследник на двойката, Хари, се ражда на 15 септември 1984 година Даяна има разнообразни визии във връзка с развъждането на децата си, спрямо други кралски майки.
Тя сама избра имената им, което до тогава беше много извънредно. Тя отхвърля бавачка да се грижи за тях и сама ги оставя в учебно заведение, взима ги със себе си на отмора и така нататък
Развод

Елизабет II моли през декември 1995 Чарлз и Даяна за „ ранен бракоразвод “. Това става скоро след обвиняването от страна на Даяна, че Тиги Лег-Бърк е направила аборт с дете на принц Чарлз, което кара Тиги да изиска опрощение. Два дни преди тази история да излезе нескрито, секретарят на Даяна – Патрик Джефсън, подава оставка в символ на противоречие с изказванията на принцесата, които той окачествява като пресилени. На 20 декември 1995 Бъкингамският замък обществено оповестява, че кралицата е изпратила писма до Чарлз и Даяна, съветвайки ги да се разведат. С поддръжката на министър-председателя и на висшите съветници това решение е взето след седмици разискване (според BBC). Принц Чарлз неотложно се съгласява с предлагането. През февруари 1996 Даяна оповестява и своето единодушие.
Смърт
На 31 август 1997, Даяна умира след автомобилна злополука в тунела Пон дьо л`Алма в Париж, дружно с Доди Ал-Файед и мениджъра по сигурността на хотел Риц – Париж, Анри Пол, който е карал наетия Мерцедес-Бенц през Париж, само че бил преследван от папараци. Техният черен Мерцедес-Бенц S280 се блъска в тринадесетата колона на тунела. Двулентовият тунел е издигнат без железна преграда пред колоните. Нито един от четиримата пасажери в колата не е бил с защитен колан.
А ето по какъв начин щеше да наподобява принцесата през днешния ден, в случай че беше жива.


Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР