Ако връзката ви преминава през труден период, астрологията идва на

...
Ако връзката ви преминава през труден период, астрологията идва на
Коментари Харесай

Как да задържите любимия си според зодията му

Ако връзката ви минава през сложен интервал, астрологията идва на помощ със съвет по какъв начин да задържите обичания си съгласно зодията му. 

Овен

Мъжете Овен са невероятни персони. Ето за какво рутината във връзката може да докара до отчуждението му от вас. Ако желаете да избегнете това, пробвайте се да разнообразите връзките си. Излизайте дружно допустимо най-често дружно, изненадайте го с сантиментална отмора.

Телец

Представителите на тази зодия се нуждаят от поддръжката на колегата и в случай че не я получат, в връзките им настава разкол. Телецът копнее обичаната жена да го предизвиква постоянно за триумфите му, да го хвали за достиженията и да демонстрира повече внимание към него.

Близнаци

Представителите на този знак копнеят за нови чувства и в случай че техният сътрудник не ги поддържа, това би означавало завършек на връзката им. 

Организирайте си постоянно сантиментални бягства от града, с цел да запазите интереса на колегата си.

Рак

Ако всяка вечер посрещате мъжа Рак с вкусна вечеря и топла прегръдка, той в никакъв случай няма да ви изостави. Единственото нещо, от което той в действителност се нуждае във връзката, е вниманието на обичаната жена.

Дева

За мъжа Дева най-важното е обичаната му да демонстрира интерес към него и към това, което споделя. Той обича да води интелектуални диалози, да посещава музеи, театри и непрекъснато да научава нещо ново. Ако можете да споделите заниманията му, той в никакъв случай няма да ви напусне.

Везни

Представителите на тази зодия избират сполучливи и в същото време нежни дами. За да го впечатлите би трябвало да създадете образа на сполучлива жена в кариерата, само че вечер вашата задача е да станете слаба и безпомощна дама, която има потребност от него. 
 3 сигурни метода да си върнете любовта във връзката си 3 сигурни метода да си върнете любовта във връзката си
Любовта не може да бъде на макс от самото начало. В един миг ще почувствате, че страстите ви леко са утихнали. Това е напълно нормалн...

Скорпион

За представителите на тази зодия е по-важно да има пристрастеност във връзката им. Ето за какво те освен се стремят да разнообразят прекарванията с колегата си, само че чакат същото и от него.

Стрелец

Представителят на тази зодия ще бъде удовлетворен, в случай че обичаната му не страда от комплекси и не е истерична.

Козирог
 Кои са най-великолепните астрологически двойки? Кои са най-великолепните астрологически двойки?
Нека забележим кои двойки са най-перфектни съгласно звездите. В тази публикация сме подбрали най-великолепните астрологически двойки. Вижте кои...

Опитайте се да го възприемате освен като ухажор, само че и като непосредствен другар. Станете добър слушател и ще го спечелите вечно.

Водолей

В никакъв случай не се опитвайте да ограничите свободата му, тъй като това единствено ще го отблъсне.

Риби

За да задържите мъжа Риби, би трябвало да го обкръжите с грижи и внимание, само че без да сте прекомерно завладяващи. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР