Ако връзката ви е сложна и не ви носи щастие,

...
Ако връзката ви е сложна и не ви носи щастие,
Коментари Харесай

Седем знака, че вашият партньор не ви заслужава

Ако връзката ви е комплицирана и не ви носи благополучие, убеденост и успокоение, а по-скоро напрежение, то допустимо е просто да не сте попаднали на подобаващия сътрудник. Най-често с цел да не върви една връзка без спънки са отговорни и двамата сътрудници по един или различен метод. Ако обаче ви се коства, че полагате всички вероятни старания връзките ви с половинката да са положителни и въпреки всичко нещата не вървят, може би просто този човек не ви заслужава. Ето и няколко знака, че сътрудникът ви не ви дава любовта и поддръжката, от която се нуждаете:

1. Партньорът ви осуетява сбъдването на вашите фантазии
Смисълът да имаш сериозна връзка с някого не е просто с цел да се наслаждаваш на неговата компания. Идеята на това да си в партньорство е половинката да ви оказва помощ животът ви да се развива в посоката, в която желаете. Вашият сътрудник би трябвало да ви стимулира да желаете да бъдете по-добър човек и да желаете да постигнете задачите си, а не противоположното. Това значи, че този човек би трябвало да поддържа вашите фантазии, а не да ги подценява или осуетява.

2. Вашият сътрудник ви лъже за щяло и нещяло
Лъжата в никакъв случай не е добър знак в една връзка, която би трябвало да се гради върху основа на доверие. Ако вашият сътрудник ви лъже и мотае за щяло и нещяло, то вие мъчно ще можете да градите живота си с него. Доверието е доста значимо за методът, по който двама души се отнасят един към различен.

3. Налага ви се да се извинявате за държанието на колегата си
Ако вашият сътрудник има податливост да ви излага пред други хора, по един или по различен метод, това значи, че в бъдеще вие ще имате психически товар, от който мъчно ще се отървете. Ако вашата половинка постоянно споделя или прави неща, от които ви е позор и за които ви се постанова да се извинявате на хората, то това значи, че вашите взаимоотношения ще бъдат сложени под сериозен напън във времето.

4. Партньорът ви има разнообразни хрумвания за бъдещето си от вашите
За да има бъдеще една сериозна връзка, двамата сътрудници би трябвало освен да са си отдадени един на различен, само че и да имат сходни фантазии за построяването на общия си живот. Ако двама души имат съществени разминавания за това какво желаят да получат и реализиран в живота си, изключително в персонален проект, то това е сигурен знак, че те не са подобаващи един за различен.

5. Вие полагате множеството старания връзката ви да върви
Взаимоотношенията изискват старания и от двете страни. Ако смятате, че вие сте индивидът, който възнамерява всички действия, които вършите дружно с колегата ви, а той не си мръдва и дребния пръст, то значи той не влага задоволително старания в връзките ви. Ако вие помните рождения му ден и годишнините ви и организирате празници за тези мотиви, а той даже не се и сеща за вашия рожден ден, то нещата не наподобяват добре.

6. Вашият сътрудник отхвърля желанието ви за фамилиарност
Редовният секс е доста деликатна тематика във връзката, само че е и доста значим за нейното равновесие. Ако единият сътрудник желае фамилиарност с другия, а вторият постоянно го отхвърля по една или друга причина, то това води до пострадване на самочувствието на първия. Тоест, в случай че единият човек във връзката постоянно предлага секс, а другият се дърпа, това най-често води до възмущение и до… проблеми във взаимоотношенията. Ако вие сте индивидът, който желае фамилиарност, а половинката ви отхвърля, замислете се дали въобще този човек ви желае и обича.

7. Вашият сътрудник подценява възприятията ви
Последният сигурен знак, че половинката ви не ви заслужава е, в случай че тя не вижда, че се чувствате потиснати и тъжни и не счита, че би трябвало да ви вдъхне малко убеденост и да ви даде поддръжката си. Ако вашият сътрудник подценява възприятията ви и даже не вижда, че имате прочувствен проблем, то този човек няма да ви бъде опора в живота, а мисълта за това е още по-стресираща.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР