Ако вотът на българските граждани доведе до гласуване на втори

...
Ако вотът на българските граждани доведе до гласуване на втори
Коментари Харесай

Президентски ТВ дебат ще има, само ако се стигне до балотаж |

Ако вотът на българските жители докара до гласоподаване на втори тур, Румен Радев е подготвен да взе участие в спор с другия претендент. Това стана ясно от изявление на президента по време на визитата му в Хасково.

„ Тук съм поради хасковлии, а не поради господин Герджиков “ - по този начин Радев отговори на отправената му от Анастас Герджиков покана за избирателен спор в Хасково.

Г-н Герджиков би повишил своите шансове на идния избор, в случай че откри храброст обществено да се отхвърли от лъжите и операциите на някогашния министър председател, вместо да повтаря като ехтене неговите думи, сподели още президентът.

Дебат с Илияна Йотова?

„ Днес и двамата сме в града. И се надявах господин Радев да подходи отговорно към българските гласоподаватели и най-сетне да одобри поканата ми за спор. Смятам, че е негов дълг да се яви и по този начин да покаже, че почита правото на жителите да създадат своя осведомен избор “, съобщи от своя страна проф. Анастас Герджиков.

Той сподели още, че " даже и писмените предложения на националните малките екрани не са съумели да убедят Румен Радев да взе участие в спор ".

Според него в последно време Илияна Йотова доста повече от Радев насочва послания и води цялата акция:

" Имам възприятието, че претендентът за президент, подсилен от Българска социалистическа партия, не е Румен Радев, а Илияна Йотова. Вицепрезидентът има значими функционалности, само че те не са свързани с това зад него да се крие президентът. Но въпреки всичко, в случай че господин Радев се опасява толкоз доста да се яви на спор с мен, може да изпрати вместо него госпожа Йотова ", предложи проф. Герджиков.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР