Ако влезете в профила на Велина Узунова, ще видите, че

...
Ако влезете в профила на Велина Узунова, ще видите, че
Коментари Харесай

От Дубай до Санторини: Велина Узунова не спира да обикаля най-скъпарските дестинации

Ако влезете в профила на Велина Узунова, ще видите, че моделката не се стопира и непрекъснато пътува из целия свят по най-луксозните дестинации. Девойката работи като инфлуенсър и много постоянно работата ѝ включва рекламиране на артикули от разнообразни места. Наскоро Велина се снабди със силиконови гърди, които ще ѝ донесат още доста почитатели.

Виж още: Логичното се случи - Мартина Юрукова разгласи цената, дава обещание " твърди " страсти

Преди време хубавицата живееше поради половинката си в Русия, а след раздялата с него в и в Дубай, където още веднъж се посвети на мъж. Нещата и с него не се получиха, по тази причина в последно време девойката се е отдала на другарска женска компания. Приятелството ѝ с Жаси от „ Сделка или не “ също е от напълно скоро. Двете дами обичат да се отдават на първокласни преживявания. 

Виж още: Мистерия и разкош: Алекс Богданска изясни за тези 1001 рози в Гърция!

В момента Узунова е в Санторини, а мястото, на което е отседнала, несъмнено е топ инстаграмърска локация. Велина постоянно води някого със себе си на своите почивки, тъй като все някой би трябвало да стои зад камерата, с цел да може да засипе обществените си мрежи със наличие. 

Изображение: https://www.instagram.com/velfrancois___/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР