Ако влезете в Instagram профила на Антония Петрова, в bio-то

...
Ако влезете в Instagram профила на Антония Петрова, в bio-то
Коментари Харесай

Семейната идилия на Антония Петрова: Синът ѝ навърши 2 г., подариха си чудна фотосесия

Ако влезете в Instagram профила на Антония Петрова, в bio-то ѝ ще прочетете, че тя е Мис България 2009, Мисис Русия 2012, четвърта в Мисис Свят, топ модел, телевизионна водеща, юрист, шеф на администрация и юридически отдел във компания. Но, в случай че загледате фотосите ѝ, ще видите, че тя преди всички тези трофеи е майка! 

Виж още: Ковид дневниците на Ирина Тенчева: " Нямам сили да пиша "

Последната фотосесия, която Антония Петрова е разгласила, е от рождения ден на сина си Благовест, който неотдавна навърши 2 годинки. " Темата на фотосите му пасва идеално и изобщо не се затруднихме при избора й, защото и на външен тип и по темперамент си е безспорен Baby Boss Best Batinkov ", написа тя под фотосите. 

Виж още: Ето коя е фолк певицата, за която Лили Иванова е казвала, че харесва и може да пее

Тя и брачният партньор ѝ също са " влезнали " в тематиката на фотосесията, като те са сътрудници 007. " Съчетахме я с модерните в последно време, за тази възраст и за рожден ден Smashcake photosession ", прецизира миската.

Виж още: Петя Дикова с очарователни думи за децата си и тяхното " театрално кръщене с колоси "

" Цялото семейство откровено се забавлявахме и считам че си проличава! Споделяме фрагментите с вас, с обръщение да бъдем здрави и дано царуват любовта и сплотеността в фамилиите ни ", приключва още тя.

Изображение: https://www.instagram.com/antonia_petrova_batinkova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР