Ако Владимир Путин не бъде свален, той сам няма да

...
Ако Владимир Путин не бъде свален, той сам няма да
Коментари Харесай

Проф. Тагарев: Трябва да се мобилизират по-големи сили, за да постигне Путин целите си

Ако Владимир Путин не бъде свален, той самичък няма да приключи своите военни дейности в Украйна. Това разяснява някогашният длъжностен министър на защитата проф. Тодор Тагарев.
Прочетете още
Русия се пробва да задържи окупираните територии, а доста специалисти приказват към този момент, че би трябвало да се активизират по-големи сили, с цел да може Путин да реализира своите цели, изясни той.

Според Тагарев задачата след псевдореферендумите няма да са мирои договаряния.

„ Путин ще се стреми да разгласи, че това са съветски територии, само че втората му цел тук е не да приключи спора и да реализира някакво спокойно съглашение, а да остане с искания за останалите елементи от Луганск и Донецк, Запорожка и Херсонска област. Путин няма да спре, в случай че не бъде свален, в случай че съветската политика не бъде изменена генерална. От тази позиция той самичък няма да приключи своите нападателни дейности “, изясни още Тагарев пред БТВ

Той дефинира дейностите на съветския президент като тоталитарни и демотивиращи съветския боец.

„ Путин непосредствено към този момент издава заповеди на военните. Имало е военни, които са желали разрешение за оттегляне от Херсонска област. Той не е разрешил. Това значи, че се къса връзката сред съветските военни на фронта и техните стратези в Кремъл. Навремето без значение дали схваща логиката на войната, в една властническа система, царят или, както желаете го наречете, каквото каже, това би трябвало да бъде изпълнявано. А в този момент това изобщо не подхожда на правилата на дейно водене на бойни дейности в 21. век. Огромна е разлика с Украйна, която дава пълномощия на ниски нива - командирите да работят и по тази причина и реализира такива триумфи “, изясни още Тагарев.

Относно заканите да се употребява нуклеарно оръжие той разяснява, че съгласно разбори Путин очевидно разчита на психологическия резултат и надали ще го употребява.

Според друга логичност обаче е допустимо потреблението на нуклеарно оръжие против Украйна, в случай че има съществено оттегляне в съветските редици.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР