Ако винаги сме си мечтали за среща с Киану Рийвс,

...
Ако винаги сме си мечтали за среща с Киану Рийвс,
Коментари Харесай

Как да си уредим среща с Киану Рийвс

Ако постоянно сме си мечтали за среща с Киану Рийвс, в този момент е моментът да се възползваме. Актьорът предлага на търг среща в приложението за безвъзмездни видеоконферентни диалози Zoom, за набиране на средства.

Как Киану Рийвс е трансформирал името на Джон Уик

Много положително решение от страна на артиста

Парите, които ще бъдат събрани, са за благотворителното сдружение Camp Rainbow Gold в Айдахо, което подкрепя деца с онкологични болести.

За да имаме опцията виртуално да си поговорим с Киану Рийвс, би трябвало да участваме в наддаване. Който даде най-голяма сума, получава опцията да прекара 15 минути незабравими в компанията на известния артист.

Въпреки че виртуалната среща с артиста в началото е оценена на 10 хиляди $, в сряда, 17 юни, сумата към този момент доближава 16 600 $, с помощта на анонимна оферта, пишат от CNN.
 Снимка 457391

Търгът завършва в понеделник, 22 юни, а специфичната среща ще се организира през седмицата сред 6 и 12 юли. От благотворителното сдружение Camp Rainbow Gold молят почитателите авансово добре да обмислят и да приготвят въпросите си, с цел да няма ненужно напрежение и с цел да се получи един прелестен диалог с 55-годишната холивудска звезда.

Освен виртуална среща с Киану Рийвс, организацията предлага и други онлайн незабравими прекарвания със звезди, сред които и 15-минутен частен концерт в Zoom на Али Брук от Fifth Harmony.

Защо Киану Рийвс се е съгласил да взе участие в " Матрицата 4 "

Лана Уашовски си знае работата
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР