Ако вие или някой ваш познат е на път да

...
Ако вие или някой ваш познат е на път да
Коментари Харесай

8 причини защо Девите са най-добрите любовни партньори

 мъж-и-жена-се-целуват-в-кола

Ако вие или някой ваш прочут е на път да се влюби в Дева, тогава имам положителни вести за вас. Девите сме фантастични! Повярвайте ми, аз съм една от тях. Но в случай че това не е задоволително доказателсство за вас, не се тревожете. Подготвила съм се с обстоятелства:

Те в никакъв случай не не помнят. Каквото и да е.

Звучи злокобно, само че ме чуйте. Вашият партньор-Дева ще запомни всичко за вас – от това по какъв начин си пиете кафето до това какво обичате в леглото. Плюс това, постоянно ще ви припомнят, че братът на гаджето на най-хубавия ви другар има рожден ден. За нищо.

Те са демонски правилни

Като една от най-верните зодии Девата ще ви пази гърба във всяка обстановка.

Те вършат нещата по своя метод

Девизът на Девите? Аз ще го направя по моя метод, ти ще го направиш по твоя метод и след това двамата ще го създадем дружно, ще е красиво.

Те постоянно ще ви кажат истината

Което от време на време е сурово, само че Девите имат вяра, че като споделят нещата непосредствено, оказват помощ на хората, които обичат. Което си е правилно! Просто не приемайте нещата персонално. Ние споделяме нещата от обич, даже да е жестоко.

Те са интуитивни

Нищо не може да победи интуицията на Девата и ще видите, че вашият сътрудник Дева постоянно ще е в час с това, което желаете или от което имате потребност.

Никога не остават неусетен подробност

Променили сте нещо поради своя сътрудник Дева? Те освен че на 110 % ще виждат, само че и на 110 % ще го оценят – и ще намерят метод да ви го покажат.

Не скачат преди да погледнат

Ако Девата е по отношение на вас, то е тъй като наисина го желае. Девата премисля неата по 100 пъти преди да вземе решения, тъй че бъдете сигурни, че обмислили добре дали да прекарат времето си с вас доста преди в действителност да го създадат. Което значи, че те харесват всичко във вас.

На тях в действителност им пука

Може и да не наподобява по този начин, защото Девите имат навика да се показват като хладни и дистанцирани в някои обществени обстановки, само че Девите са една от най-грижовните зодии в зодиака. Прилагайки това във връзката си, те ще създадат каквото е нужно, с цел да оказват помощ на колегата си във всяка обстановка.

И най-после запомнете: в леглото Девите въобще не са… Деви.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР