Ако видите моя реклама във фейсбук, моля, не ѝ вярвайте,

...
Ако видите моя реклама във фейсбук, моля, не ѝ вярвайте,
Коментари Харесай

Д-р Симидчиев: Ако рекламираните боклуци работят, нямаше да ползват измислени сайтове

Ако видите моя реклама във фейсбук, апелирам, не ѝ вярвайте, тъй като аз не популяризирам във фейсбук. Това моли към пациентите си пулмологът доктор Александър Симидчиев, който през последните месеци бе забъркан в няколко подправени реклами на медикаменти и хранителни добавки в интернет.

Макар да не е офталмолог, една от тях гласи, че предлага нов способ за промяна на зрението без интервенция.

“Виждал съм няколко пъти употребявани мои фотоси, такива, които са крадени от обществените ми участия в Би Ти Ви, Нова тв и други медии. За няколко разнообразни препарата, не бих ги нарекъл лекарства, тъй като не са регистрирани като медикаменти, най-често са хранителни добавки, капки за очи, противоглистни препарати и всевъзможни такива измислени неща ”, описа Симидчиев пред “24 часа ”.

Според него той в никакъв случай не би си дал името и по никакъв метод не се занимава с реклама на медицински произведения.

“Това са изрично подправени постове, които употребяват обстоятелството, че доста хора наивно имат вяра на хора с обществена експозиция, да се продават едни неща, които не е ясно дали работят ”, изясни пулмологът.

По думите му подправените реклами са потребление на репутацията на човек за облагодетелстване за някакви неработещи лекарства и добавки. “Ако те работеха, нямаше потребност да ги популяризираме ние. Определени хора употребяват репутацията на човек, с цел да си продават боклуците, които не са нищо свястно. Ако бяха смислени, нямаше потребност да се употребяват подправени профили и уеб сайтове ”, съобщи още Симидчиев.

 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР