Ако видим четирилистна детелина, ни е ясно, че това е

...
Ако видим четирилистна детелина, ни е ясно, че това е
Коментари Харесай

Тези 3 предмета ги има във всеки дом, а крият мистична енергия!

Ако забележим четирилистна детелина, ни е ясно, че това е знак на шанс. Също по този начин знаем, че чупеното носи благополучие, само че единствено в случай че не е огледало.

Кои са тези най-обикновени предмети, които всеки от нас има вкъщи си и които имат невероятна мощ.

1. Свещи

Съществува вярване, че свещта е проводник на човешките стремежи към трансцедентното. Пламъкът може да ни свърже освен към външните духовни сили, само че и към тези вътре в нас. Това е и една от аргументите наблюдаването му да е елементарен метод за изпадане в медитация. А замисляли ли сте си за какво на рождения ни ден си пожелаваме нещо, до момента в който гледаме свещичките?

2. Огледала

Огледалото е тайнствен предмет и съгласно мнозина, той е зареден с сила. Има хора, които го дефинират като тунел към различен свят, а други го възприемат като врата, която може да се отваря в двете направления. Както да пуска вас в различен свят, по този начин и да пропуща сили от другия свят във вашия.

3. Врата

Вратата има доста символики, само че най-разпространената е, че отворената такава е знак на ново начало, а затворената – на изпуснати благоприятни условия.Вратата е и главния знак в уеб сериала Килерът. Както се досещате тя е „ входът “ от нашия свят към този на Килерът. Но това е единствено в сериала. Или пък не?

Източник thumbnail: Jetrel/Emilija Randjelovic/iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР