“Ако видим, че в документа, който предлага ГЕРБ, описват ясно

...
“Ако видим, че в документа, който предлага ГЕРБ, описват ясно
Коментари Харесай

Петков: Ще подпишем споразумението с ГЕРБ само ако регулаторите са независими

“Ако забележим, че в документа, който предлага ГЕРБ, разказват ясно по какъв начин регулаторите ще бъдат заменени, само че тъй че да знаем, че те ще бъдат самостоятелни, това към този момент е огромна стъпка напред ”. Това съобщи съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков в отговор на въпрос на БГНЕС.


“Национално виновното е в този момент да работим по този въпрос, да седнем на масата и да приказваме ”, сподели още Петков.

Съпредседателят на ПП-ДБ посочи, че би трябвало да бъде обезпечено случването на промените в идващите 9 месеца и тогава да се приказва за коалиция. “Сглобката би трябвало да довърши работата си в идващите 9 месеца. Ако забележим, че ГЕРБ действително са подготвени да свършат тази работа, че имаме работеща правосъдна система и служби, тогава можем да приказваме за съдружно съглашение ”, счита Петков. Той въпреки всичко разяснява, че би трябвало първо да види документа на ГЕРБ-СДС.

Относно министъра на защитата Тодор Тагарев Петков сподели, че всичките им евроатлантически сътрудници и украинците го харесват. “Когато пращаш БТР е нелепост да обявяваш по кое време ги пращаш ”, счита Петков./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР