Ако ви се струва, че технологиите се развиват по-бързо, отколкото

...
Ако ви се струва, че технологиите се развиват по-бързо, отколкото
Коментари Харесай

Видеокаст: Андрю Кийн и как технологиите разбиха световния ред

Ако ви се коства, че технологиите се развиват по-бързо, в сравнение с човешкото усещане за тях и въздействието им, не сте сами. През последните над 15 години Андрю Кийн - бизнесмен, публицист и водещ на шоуто Keen On, следи по какъв начин една доста дребна каста от популацията (най-често с адрес в щата Калифорния) трансформира света, без изключително да се интересува от следствията от това дали останалата част от света е подготвена за резултата от всяка нова технология.Андрю Кийн е посетител в новия епизод на подкаста Digitalk, като взе участие от вкъщи си в Сан Франциско. Той ще бъде и основен преподавател на тазгодишното издание на едноименната конференция, която ще се организира на 18 май в Sofia Event Center. Кийн ще участва онлайн на събитието..
Digitalk Тhe Podcast

Digitalk The Podcast 2022 welcomes 4 digital leaders to share their vision. Tune in for insights and inspiration.

Ако ви се коства, че технологиите се развиват по-бързо, в сравнение с човешкото усещане за тях и въздействието им, не сте сами. През последните над 15 години Андрю Кийн - бизнесмен, публицист и водещ на шоуто Keen On, следи по какъв начин една доста дребна каста от популацията (най-често с адрес в щата Калифорния) трансформира света, без изключително да се интересува от следствията от това дали останалата част от света е подготвена за резултата от всяка нова технология.

Андрю Кийн е посетител в новия епизод на подкаста Digitalk, като взе участие от вкъщи си в Сан Франциско. Той ще бъде и основен преподавател на тазгодишното издание на едноименната конференция, която ще се организира на 18 май в Sofia Event Center. Кийн ще участва онлайн на събитието..

В подкаста Кийн приказва за отражението на най-новите технологии, като изкуствения разсъдък, върху международния ред, за какво счита, че сегашната система на ръководство на света е счупена и за какво към момента няма от какво да бъде сменена. Епизодът на британски можете да гледате в YouTube:


Реклама
Или да слушате в аудио формат, наличен и в Spotify, Apple Music и Soundcloud:
Your browser does not support the audio element. Свързани публикации Годината на агресия за Payhawk 12 април 2023, 13:27 Петър Цанков, LatticeFlow: Повечето AI модели не работят поради неприятен набор от данни 5 април 2023, 11:39
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР