Ако ви предстои сватба и още не сте решили къде

...
Ако ви предстои сватба и още не сте решили къде
Коментари Харесай

Крепостта Баба Вида - предпочитано място за сватбен ритуал

Ако ви следва женитба и още не сте решили къде да организирате този специфичен ден, ето една дестинация, която ще ви заведе до крепостта Баба Вида. Сватбеният обред измежду крепостните стени на средновковния палат, ще направи денят ви паметен. Много от двойките избират градоначалникът да извърши ритуала и по този начин в качеството си на длъжностно лице видинският кмет Огнян Ценков е дал началото на доста бъдещи фамилии.
През 2018 година крепостта Баба Вида е посетена от близо 47 хиляди наши и задгранични туристи. Дестинацията дава опция и да се развие атрактивния брачен туризъм, ка метод за опознаване на богатото културно завещание на района.
Красивата художествена изложба „ Никола Петров “ във Видин също е нов избор на младежите, който желаят да имат трогателен спомен от деня на сватбата си. Галерията, която през днешния ден действа като място за срещи и експозиции на изобразителното изкуство, е издигната през 1892 година за боен клуб. В него са били проведени известните виенски балове от началото на ХХ век.
Изнесените сватбени ритуали имат дълга история във Община Видин – от 2006 година доста двойки вземат решение да разчупят шаблона и да сключат цивилен брак в емблематични места за града.
За тази година към този момент има направена поръчка за образуване на сватбено празненство отвън ритуалната зала - на 27 април една двойка ще се врече във честност в Художествената изложба, а 12 май е непокътната дата за средновековната цитадела „ Баба Вида “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР