Ако ви предстои да станете родители и вече сте такива,

...
Ако ви предстои да станете родители и вече сте такива,
Коментари Харесай

Доклад подрежда най-добрите страни в света за отглеждане на дете

Ако ви следва да станете родители и към този момент сте такива, несъмнено ще ви бъде потребно да научите коя е най-хубавата страна в света за развъждане на дете. Най-високите оценки в класацията тази година печелят Дания, Швеция и Норвегия.

Докладът на най-хубавите страни в света се сформира годишно от 2016 година насам от U.S. News & World Report и the Wharton School of the University of Pennsylvania. Докладът прави оценка 73 страни съгласно 65 разнообразни индикатори, като за задачата изследва над 20 000 души в Америка, Азия, Европа, Близкия Изток и Африка.

Снимка: Unsplash/Dakota Corbin

България заема 42-о място в класацията на най-хубавите страни в света за развъждане на дете, което е спад с едно място от предходната година.

Отглеждането на дете е единствено една от категориите, изброени в изследването. Генерално класацията на най-хубавите страни за живот в света се оглавява от Швейцария, където България намира 58-о място - напредък с 9 места от 67-ото място през 2019 година

Вижте повече за най-хубавите страни в света за развъждане на дете в Ladyzone.bg.

Това са най-хубавите страни в света за развъждане на дете Дания, Швеция и Норвегия са в челната тройка. Къде е България?
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР