Ако ви липсва самоуважение, това в крайна сметка може да

...
Ако ви липсва самоуважение, това в крайна сметка може да
Коментари Харесай

6 неща, заради които мъжът моментално губи интерес към жената

Ако ви липсва самоуважение, това в последна сметка може да отблъсне даже някой, който счита, че сте неудържим. Мъжете обичат и почитат дамите, които обичат и почитат себе си. Ето шест неща, с които дамите, без да осъзнават, карат мъжете да губят интерес към тях.
1. Липсва ви самоуважение
Мъжете възприемат това на подсъзнателно равнище и най-често това се случва, когато схванат, че желаете да ги получите непременно. Ако наподобява, че някой се отнася с вас по изцяло несъответствуващ метод или ви лъже право в очите, теглете чертата и  защитете ползите си. Ако знаете, че нещо е правилно, тогава не трябва да се преструвате, че е неистина.
Когато осъзнаете, че във връзката ви има нещо, което минава допустимата граница, говорете за това с колегата си и поставете ясни граници. Ако той в действителност ви обича, това освен няма да охлади възприятията му, само че и ще способства за тяхното подсилване.
Мъжете обичат и почитат дамите, които обичат и почитат себе си. Ако мъжът види, че несъмнено не почитате себе си... това може да отвърне от вас даже този, който ви счита за неустоима.
2. Проектирате личния си негатив върху него
Второто нещо, което кара мъжете да губят интерес към дамите, е да трансферирате върху него личния си негатив и дефекти.
 Зодиите, които ще преживеят разлъка през 2021 Зодиите, които ще преживеят разлъка през 2021
През 2021 година две зодии ще преживеят разлъка с обичан човек. Ето кои са те. Водолей За Водолеите 2021 година ще бъде много сложен п...
Ако не смятате за належащо да отделите време, с цел да разберете възприятията и страстите си и да осъзнаете какво предизвикват някои от тях, това може да докара до миг, в който да проектирате вътрешния си негатив и дефекти върху всеки нов мъж в живота си. Той не усеща, че може да се отвори изцяло, тъй като вие го гледате с предубеждения през цялото време.
3. Имате незараснала прочувствена контузия от минали връзки
В този случай негативизмът ви е породен от прочувствена контузия, която сте получили в предходната си връзка и не сте излекували до край. Така, даже и желанията на мъжа до вас да са извънредно откровени, вие към момента ще виждате в тях единствено неистини и измами и ще издигате стени към себе си от съмнение и боязън. В резултат на това той неизбежно губи интерес, защото усеща, че в борбата за вас не може да победи предишното ви.
4. Обвинявате другите за всичките си неприятности
Четвъртото нещо, което може да накара мъжа да загуби интерес, е вашият табиет да обвинявате другите за личните си провали и проблеми. Когато във всяка обстановка започнете да обвинявате другите за всичките си неприятности, човек стартира подсъзнателно да схваща, че няма смисъл да се бори с това.
 7 знака, че връзката ви няма да издържи 7 знака, че връзката ви няма да издържи
Колкото и да ни се желае любовта ни да продължи цялостен живот, от време на време има знаци, по които просто си проличава, че връзката ви няма бъдеще и не...
5. Не го почитате
Ако един мъж забележи, че непрестанно се подигравате с неговите правила и убеждения, че си позволявате да му се карате обществено, естествено е с времето той да загуби желанието освен да построи връзка с вас, само че и да прави бизнес с вас общо взето.
6. Не се обичате по този начин, както заслужавате
Любовта към себе си е същинският ключ към щастливия живот. И в случай че един мъж усеща, че ви липсва обич към себе си и даже не се пробвате да го поправите по някакъв метод, той може да почувства, че не би трябвало да ви принуждава да го вършиме и още повече, да ви кара да го обичате.
Ако обичате себе си, това неизбежно ще докара до това да спрете да обвинявате мъжете за личните си проблеми, да проектирате личния си негатив върху тях или несъзнателно да ги отблъсквате от себе си и това доста ще усъвършенства връзките ви.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР