Ако ви е трудно да останете сити до обяд, не

...
Ако ви е трудно да останете сити до обяд, не
Коментари Харесай

Здравословна и засищаща: Закуската, в която Дженифър Анистън се кълне

Ако ви е мъчно да останете сити до обяд, не сте сами. Ключът към по-засищаща закуска е протеинът, само че това не значи, че би трябвало да хапвате голям омлет всеки ден, незабавно откакто се разсъните. Просто вземете образец от Дженифър Анистън, която споделя хитрия си трик за това по какъв начин остава сита до обяд.

Анистън е най-известна с това, че играе Рейчъл Грийн в „ Приятели “. Но за феновете кулинари, нейното шоколадово-вишнево протеиново смути и едноименна салата (която тя, Кортни Кокс и Лиса Кудроу ядяха за обяд всеки ден на снимачната площадка) са също толкоз известни, колкото нейната героиня. Но когато става въпрос за предписания за закуска, нейният хак, който й оказва помощ да остане сита, е просто талантлив.

„ Когато се събудя, пия топла вода с лимон и по-късно имам шейк или авокадо с яйца, което е едно от обичаните ми “, споделя Анистън. “Понякога може да хапна просо с банан или ще си направя овесена каша с разрушен яйчен белтък. ”

Последното може да не звучи вкусно, само че изчакайте. Актрисата се кълне в този остроумен трик, на който я учи някогашният й брачен партньор Джъстин Теру.

„ Той ме научи на този дребен трик, който ми оказва помощ да получа спомагателна доза протеин! Точно преди овесената каша да се сготви, просто разбивате яйчен белтък и това придава на закуската тази пухкава текстура, която е и вкусна “, изяснява тя.

Разбира се, може да добавите цяло яйце, в случай че желаете, само че прибавянето единствено на белтък ще остане незабележимо като в това време закуската ще е вкусна и питателна. Аерирайте белтъка с бъркалка преди да го излеете в овесените ядки, с цел да ги извършите още по-пухкави. Така закуската ще ви държи по-сити за по-дълго време и в това време ще ви даде доза от по този начин скъпия за тялото протеин. 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР