Ако ви е дотегнало с настъпващите празници да въртят нон

...
Ако ви е дотегнало с настъпващите празници да въртят нон
Коментари Харесай

5 игрални филма за цялото семейство, които да гледате по празниците

Ако ви е дотегнало с настъпващите празници да въртят нон стоп " Сам у дома " и да се чудите какво да гледате, тъй че да е забавно за вас и за децата, то ви предлагаме 5 страхотни кино лентата, които да гледате със фамилията си в неприятното време с чаша топъл шоколад:

1. Матилда

Филмовата акомодация по книгата на Роалд Дал е също толкоз вълшебна, колкото самата книга. С присъединяване на Мара Уилсън и Дани де Вито, ще се потопите в невероятния свят на надарената Матилда, която още единствено на няколко годинки прочита целия набор от книжки в локалната библиотека. Смешките и веселието, които носи това филмче, ще забавляват всички.
 Кои са най-хитовите филми през идната година? Кои са най-хитовите филми през идната година?
Нека забележим кои са филмите, които почитателите чакат с най-голямо неспокойствие през 2022-ра година. Има ли забавни киноленти, които са сре...

2. Бавачката Макфий

В тази мрачна и остроумна комедия, великата Ема Томпсън се превъплъщава в облика на жена с обезпокоителен външен тип и вълшебен сили, която влиза в семейството на неотдавна овдовялия господин Седрик Браун (Колин Фърт) и се пробва да опитоми седемте му извънредно неприятно държащи се деца. Децата са съумели да прогонят седемнадесет предходни бавачки, само че до момента в който бавачката Макфий поема контрола, те стартират да виждат, че подлото им държание в този момент води бързо и вълшебен до много стряскащи последици.

3. Лемъни Сникет: Поредица от злополучия

Когато голям пожар убива родителите им, три деца са предадени на попечителството на братовчед и театрален артист граф Олаф, който скрито крои скрит план да открадне голямото благосъстояние на родителите им. Филмът е с чудесни артисти като Джим Кери и Мерил Стрийп, а сигурно ще бъде забавен и за най-малките деца. Идеален филм за неделна, дъждовна кино вечер.
 Кои са книгите, които най-трудно са били приспособени във филми? Кои са книгите, които най-трудно са били приспособени във филми?
В тази публикация ще разгледаме нещо, за което малко хора са се замисляли до момента в който са гледали даден филм или сериал - какъв брой сложна е била пъкъла...

4. Простичко предпочитание

Фея кръстница се пробва да помогне на 8-годишната Анабел да извърши „ елементарното си предпочитание “ – татко й Оливър, който е таксиметров водач, да завоюва основната роля в мюзикъл на Бродуей. Феята в действителност е мъж, което е просто занимателно стичане на събитията. 

5. Гринч

Джим Кери в ролята на Гринч, злобно, подло и мизантропно творение със зелена четина, което презира Коледа всички в близост. В историята на произхода му се разкрива, че той стартира да ненавижда Коледа, откакто съучениците му от учебно заведение му се подиграват, че се пробва да обръсне лицето си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР