Ако Великобритания прибегне към кибератаки срещу Русия, те трябва да

...
Ако Великобритания прибегне към кибератаки срещу Русия, те трябва да
Коментари Харесай

Експерти: Ако Лондон извърши кибератаки срещу Москва, те трябва да са от полза на руснаците

Ако Англия прибегне към хакерски атаки против Русия, те би трябвало да бъдат " от изгода " на съветския народ и по едно и също време да имат " подривно деяние " против страната. Това обявиха пред в. " Таймс " специалисти по сигурността, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

Джереми Флеминг, шефът на Центъра за държавни връзки, съобщи през вчерашния ден, че организацията му ще " приведе в деяние цялостния набор от принадлежности от целия уред за сигурност ". Той сподели това, откакто Лондон упрекна двама съветски сътрудници в опит за ликвидиране на някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал и щерка му.

Специалисти в региона на сигурността обявиха пред " Таймс ", че английските управляващи се притесняват от вероятни ответни дейности, които биха сложили под опасност инфраструктурата на страната. Затова те предлагат Лондон да не излиза от рамките на правните правила, с цел да не провокира Москва.

Така, по мнение на специалистите, Англия може да прибегне към дейности, които по едно и също време ще се отразят позитивно на живота на съветския народ и ще имат подривен резултат върху съветската страна. Това би могло да включва отблокиране на блокирани обществени мрежи и на уеб сайтове, разкриващи случаи на нарушение на човешките права, сподели Патриша Люис от мозъчния концерн " Чатам хаус ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР