Ако вече сте сигурни, че искате да се сдобиете с

...
Ако вече сте сигурни, че искате да се сдобиете с
Коментари Харесай

Най-подходящите домашни любимци за всяка зодия (втора част)

Ако към този момент сте сигурни, че желаете да се сдобиете с нов другар вкъщи, помислете добре тъкмо какъв тъкмо домакински любим да изберете. Това зависи от вашите желания и условия, които имате за развъждането му, само че зодията също може да ви помогне при взимането на решение. Кои са най-подходящите домашни любимци за първите шест знака от зодиака може да прочетете, а в този момент ви предлагаме препоръки и за останалите шест.

Везни. Везните са балансьори и в живота, по тази причина обичат да бъдат заобиколени от хубост, само че също им харесва да дават и получават обич. Ето за какво сладостен и бухнал заек може да бъде идеалният домакински любим за тях. Ако това обаче не е пожеланото животинче за Везните, те има ти опция, тъй като неразделките също са подобаващи. Ярки и красиви, те процъфтяват от обич и любов. Не забравяйте обаче, че този вид птици е най-добре е да се отглеждат по двойки, тъй като сами не се усещат добре. Все отново и името им го подсказва.

Скорпион. Змията, гледана в домашни условия, не е алтернатива за хора със слаби сърца, само че Скорпионите рядко се плашат елементарно. Тези знаци могат да оценят мистериозната, даже притеснителна прелест на змията по този начин, както никой различен. Гущерът също е съчетаем с тяхната природа и въобще можем да кажем, че светът на влечугите е много привлекателен за Скорпионите.

Стрелец. Свободолюбивите Стрелци обичат да се впускат в завършения и конят може да бъде единствено животното, което да ги съпровожда. Ако нямат толкоз пространство и условия, където да го гледат, австралийската овчарка също е вид. Едно рисковано, интензивно куче като представителите на тази порода, също може да бъде уместно за Стрелците, изключително при разходките навън.

Козирог. Трудолюбивите Козирози може от време на време да се наложи да дават дълги смени в офиса, поради това животно, което се нуждае от по-голяма грижа, не е уместно за тях. Например кучето изисква постоянни разноски, а хората от този знак от време на време не могат да му ги обезпечат. Морските свинчета пък въпреки това могат да играят сами през по-голямата част от деня и да бъдат подготвени за гушкане, когато Козирогът се върне от работа. Подобен домакински любим е и заекът. Подобно на стопаните си от тази зодия, тези дребни пухкави създания  с възрастта стават все по-мъдри.

Водолей. Водолеите не си падат по общоприетите неща и не обичат пространството към тях да става пренаселено. Това предопределя и избора им на животно у дома. Като ненапълно необикновен домакински любим, който няма да ги нервира за внимание, гущерът се вписва добре в картинката, тъй като може да стои в клетката си. Другата опция е какаду. Подобно на Водолеите, тези пернати са умни същества. Няма да изискват непрекъснато внимание, само че могат да бъдат отлични приятели.

Риби. Като воден знак, тези хора могат да почувстват натурален афинитет към рибките, тъй като те като тях са интуитивни, обичат да се доверяват на вътрешния си глас и да се движат по течението. Представителите на зодия Риби са склонни да бъдат прочувствени и обичат да получават любов. Възрастно куче, което обича да се гушка за дълги интервали от време, също може да бъде уместно за хората от тази зодия. Идеята тук е, че като дребни, животинчета са по-енергични и обичат повече да си играят, до момента в който куче най-малко на 2-3 години по-лесно ще се сгуши при вас на дивана, без да му доскучава толкоз елементарно.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР