Ако вече сте се освободили от част от цветята на

...
Ако вече сте се освободили от част от цветята на
Коментари Харесай

Отвара от картофи чисти саксиите

Ако към този момент сте се освободили от част от цветята на балкона, които са минали, можете да почистите саксиите им с една лесна запарка, без да се страхувате, че старите контейнери могат да станат източник на заболявания по новите ви растения.
Първо измийте сандъчетата с твърда четка, с цел да отстраните всички налепи по стените. Ако останат упорите петна, можете да ги премахнете без проблем с лесна запарка от картофи. Сложете няколко по-големи картофа, дружно с обелките в дребна тенджера. След като се сварят използвайте водата им, с цел да отстраните петната.
 Тайната домашна рецепта за тор, с която цветята ви ще станат неповторими! Тайната домашна рецепта за тор, с която цветята ви ще станат неповторими!
Гледането на цветя не е елементарно нещо в домашни условия. Понякога нямаме ревю с задоволително светлина, не уцелваме какъв брой би трябвало да ги п...
Можете да употребявате същата запарка, с цел да подсилите почвата, когато засаждате цветята си идната година. Важно е тя да е изстинала. Остатъци от тор, можете да премахнете и с оцет или сок от лимон.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР