Ако вече сте получили своите две дози ваксини, някои от

...
Ако вече сте получили своите две дози ваксини, някои от
Коментари Харесай

Имате две дози ваксина? Тези държави ви очакват през лятото

Ако към този момент сте получили своите две дози ваксини, някои от най-красивите страни към този момент ви чакат за вашата лятна отмора. При това описът с страни по света, оповестили, че границите им ще бъдат необятно отворени за ваксинирани туристи, непрестанно пораства.

Ето кои са те сега:

Гърция

Страната ще бъде отворена за туристи от 14 май, стига пътуващите да са изцяло имунизирани, да дават документ за антитела или негативен тест за ковид. Работещите в гръцката туристическа промишленост ще бъдат ваксинирани незабавно след уязвимите групи.

Португалия

Туристите, които са избрали за дестинация Португалия, би трябвало да показват документ за имунизация или негативен тест за COVID-19, с цел да влязат в страната след 17 май.

Хърватия

Напълно имунизирани пасажери от всички краища на света ще могат да пътуват до Хърватия, без да е належащо да се изследват или да се самоизолират при идването си. Те би трябвало да потвърдят, че са получили и двете дози от ваксина против ковид 14 дни преди пътуването.

Тайланд

Тайланд ще стартира да отстранява карантинните условия и да отваря границите си за изцяло имунизирани пасажери от 1 юли 2021 година Популярният остров Пукет ще бъде първата дестинация в страната, която ще посреща интернационалните туристи.

От октомври Пукет, Краби, Пхангнга, Ко Самуи, Чонбури (Патая) и Чианг Май ще бъдат налични без карантина за имунизирани пасажери. Пътуващите обаче би трябвало да прекарат минимум седем дни в първичната дестинация и да възнамеряват маршрута си.

Кипър

През декември Кипър се трансформира в първата държава-членка на Европейския съюз, която разгласи, че възнамерява да отстрани условията за влизане в страната за имунизирани пасажери, напомня pochivka.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР