Ако вече се чувствате уморени и дезориентирани, сякаш просто не

...
Ако вече се чувствате уморени и дезориентирани, сякаш просто не
Коментари Харесай

РЕТРОГРАДЕН Меркурий: Носи златен период и много ЩАСТИЕ на 3 зодии

Ако към този момент се чувствате изтощени и дезориентирани, като че ли просто не сте на себе си, има огромна възможност за това да е отговорен ретроградният Меркурий. Когато планетата на връзката и когнитивните функционалности се върти обратно от нашата позиция тук, на Земята, тя има свойството да кара мозъка ви да работи два пъти по-усилено, с цел да действа. Въпреки че всеки ще почувства класическите му признаци, би трябвало да разгледате по какъв начин ретроградният Меркурий ще се отрази на всеки зодиакален знак от април до май 2023 година, тъй като това постоянно обрисува по-дълбока картина на това, което това събитие значи за вас.

На 21 април Меркурий ще се откри назадничав на 15 градуса в Телец. Тъй като тази назадничавост стартира в неподвижния земен знак, обвързван с търпението, прагматизма, хубостта, чувствеността и практичността, можете да очаквате това ретроградно придвижване да ви принуди да се върнете към основите и да преустроите своята Вселена. Време е да извършите нещата малко по-стабилни и заземени, тъй като Телецът жадува за нещо, на което може да разчита за дълъг интервал от време.

Въпреки това, защото тази назадничавост стартира на 15-ия градус, можем да чакаме тя да хвърли светлина върху някои много разтърсващи драми и объркващи недоразумения. Не очаквайте мигновени резултати и съответни отговори, най-малко до момента в който тази назадничавост не завърши.

Вижте в галерията по какъв начин ще наподобява това ретроградно странствуване на Меркурий според от вашия безоблачен знак, изгряващ знак и/или знак на Меркурий.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР