Ако вчера не бях приел протестиращите от „Емко, щяха да

...
Ако вчера не бях приел протестиращите от „Емко, щяха да
Коментари Харесай

Борисов: Темата Бойкот е безобразие и фалшива новина

Ако през вчерашния ден не бях приел протестиращите от „ Емко ", щяха да застанат под прозорците на президентството и да блокират работата на КСНС. Обадих се и споделих, че ще закъснея, разгласи министър председателят Бойко Борисов на брифинг в Министерски съвет, след срещата за " Емко ", която продължи 2 часа и половина.

Лесно е да стоиш в профил и да се опитваш да яхаш една или друга вълна. Не бяха надалеч годините, когато държавните военни фабрики нямаха поръчки. Обикалях и се молех, с цел да може хората да взимат заплати там, продължи той, представен от " Блиц ".

Трябваха ми два дни, тъй като когато има „ Кинтекс " като държавен медиатор и частни военни фабрики, постоянно могат да се създадат доста спекулации. Дали служащите са на частна работа, или на държавна, и двете са ни еднообразно благи. Разрешил съм на „ Кинтекс ", на Министерството на стопанската система държавни и частни компании да работят взаимно, с цел да се оправим качествено и в период. Много хора ще си отдъхнат. Нито е имало рекет, нито напън, добави той и разкри, че е бил помолил министрите да не пътуват.

Снощи с учудване разбирам, че бойкотираме президента и през днешния ден се развива тематика „ Бойкот ". Що за безсрамие. Това е 100% подправена вест! Който я е пуснал, без да ревизира 20 участници, дали това е истина и е пуснал такива внушения... Има 20 очевидци плюс стенограма. Ако неистина, ме заплюйте мен. Пихме кафенце, разговаряхме другарски по другите тематики, ядоса се министър-председателят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР