Ако във Великобритания не се извършат фундаментални реформи, тя скоро

...
Ако във Великобритания не се извършат фундаментални реформи, тя скоро
Коментари Харесай

Бивш премиер: Без реформи Великобритания може да стане провалена държава

Ако във Англия не се извършат фундаментални промени, тя скоро може да се трансформира в провалена страна, защото доста хора са изгубили доверие в метода, по който тя се ръководи от, и в полза на, един концентриран върху Лондон хайлайф, написа някогашният английски министър председател лейбърист Гордън Браун в публикация във в. " Дейли телеграф ", представена от Ройтерс.

" Смятам, че в този момент изборът е сред реформирана страна и провалена страна. В Шотландия недоволството е толкоз мощно, че може да постави завършек на Обединеното кралство ", написа Браун, който беше министър председател от 2007 до 2010 година

" Кой в Лондон го е измъдрил това? " е нормален въпрос, който отразява разочарованието на хората в отдалечени обитаеми места, които считат, че са забравени, че на процедура са невидими за Уайтхол ", написа Браун.

Според него министър председателят Борис Джонсън би трябвало да реформира метода на ръководство на Обединеното кралство, което е потърпевшо от рецесиите с Брекзита и пандемията.

" Англия е под ударите на ковид, застрашена от национализма и несигурна какво съдържа обещанието за бъдещото положение на страната след Брекзит. Тя незабавно би трябвало да преоткрие нещата, които я поддържат единна и да реши проблемите, които ни разделят ", споделя Браун за връзките сред Англия, Уелс, Шотландия и Северна Ирландия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР