Ако вашите нива на тестостерон са по-високи от нормалното, може

...
Ако вашите нива на тестостерон са по-високи от нормалното, може
Коментари Харесай

Внимание: Тези знаци говорят за висок тестостерон

Ако вашите равнища на тестостерон са по-високи от естественото, може да забележите тези пет признака - няколко признака, че е време да говорите с Вашия доктор.

1. Акне
 Как връзките с колегата въздействат на хормоните ни? Как връзките с колегата въздействат на хормоните ни?
Ако мислите, че любовта е нещо нематериално и не може да бъде измерено на физическо равнище, грешите. Учените към този момент са потвърдили това. Оказа...

Когато имате високи равнища на тестостерон, можете да увеличите производството на себум (масло), което може да запуши порите. Заедно с това бактериите по лицето предизвикват инфектиране, което води до акне.

Разбира се, акнето може да бъде обвързвано с няколко други фактора, в това число стрес, неприятни хранителни привички, липса на душ след изпотена подготовка или груби артикули за лице. И постоянно, в случай че високите равнища на тестостерон са отговорни, се появяват и други признаци.

2. Странно окосмяване

Излишъкът от тестостерон води до окосмяване в области, където дамите нормално нямат такова, което може да значи брадичката, мустаци или гърдите ви. Известен като хирзутизъм, непотребният напредък на косми няма да наподобява като мек „ прасковен прахуляк “, тъй че би трябвало да можете да видите разликата.
 Понижаване на хормона на напрежението Понижаване на хормона на напрежението
Нашите страсти са директно свързани с хормоните в тялото. Едно от най-поразителните доказателства за това е кортизолът или по този начин нареченият...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР