Ако Вашингтон започне война, Техеран ще я приключи, предупреди генерал

...
Ако Вашингтон започне война, Техеран ще я приключи, предупреди генерал
Коментари Харесай

Ирански генерал: Ако САЩ започнат война, Иран ще я приключи

Ако Вашингтон стартира война, Техеран ще я завърши, предизвести военачалник Касем Солеймани, оглавяващ елитните сили Кудс на иранския Корпус на гвардейците на ислямската гражданска война, представен от международните организации.

"Ние сме покрай вас, колкото не можете и да си визиите ", предизвести иранският военачалник в представена от Ройтерс тирада в централния град Хамадан. "Елате. Ние сме подготвени. Ако вие започнете войната, ние ще я приключим ", добави той, заявявайки, че американският президент Доналд Тръмп се държи като в кабаре.

"Вие знаете, че тази война ще унищожи всичко, което притежавате ", акцентира Солеймани, обръщайки се към президента на Съединени американски щати. "Вие познавате нашата мощ в района и нашите благоприятни условия в асиметрична война. Ние ще действаме и ще работим ", даде обещание той.

Тръмп съобщи по-рано, че Иран ще понесе последици, в случай че заплашва Съединени американски щати. Вчера иранският президент Хасан Рохани съобщи, че няма потребност да дава отговор на всевъзможни безсмислени съгласно него мнения. Генерал Солеймани обаче сподели, че като боец е негов дълг да отговори, показва Асошиейтед прес.

Солеймани предизвести Съединени американски щати да не изпращат военни сили в Червено море и съобщи, че то към този момент не е безвредно за техни бойци, съобщи ТАСС. "Силите Кудс са зложелател на американския боец. Препоръчвам на президента Тръмп да си спомни предходните президенти на Съединени американски щати и да не повтаря грешките им ", добави иранският военачалник, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР