Ако ваксината на Пфайзер е успешна, тя ще се прилага

...
Ако ваксината на Пфайзер е успешна, тя ще се прилага
Коментари Харесай

Ваксината на Пфайзер ще се прилага на 2 дози през 3 седмици |

Ако имунизацията на Пфайзер е сполучлива, тя ще се ползва на две дози с три седмици пауза сред тях посредством инжектиране, като сега за задачите на клиничното изследване се набират хора, които не са били наранени от Коронавирус. 

Това заяви като се базира на Лиса Маргарет О`Нийл, която от 15 години работи за " Пфайзер " като световен шеф връзки с медииите за Европа, Близкия Изток и Африка. Позицията на компанията е в отговор до предаването " Тази неделя ". 

" Към 8 ноември проучването обгръща 43 538 участника, като 42% от участниците от целия свят и 30% от тези от Америка са с друг породист и етнически генезис, на възраст сред 12 и 85 година Към момента не са следени съществени терзания от позиция на сигурността. Като се вземе това поради, би трябвало въпреки всичко да кажем, че бяха следени и някои нежелани обстановки, съответстващи на това, което може да се чака при чиста случайност, когато се употребява извадка от население с този размер, възраст и съпътстващи болести ", пишат от компанията. 

" Сезонната имунизация несъмнено е евентуален сюжети, само че към момента имаме да извървим дълъг път в опознаването на заболяването, вируса и предпазващия темперамент на имунизацията, преди да можем да излезем с безапелационни изводи. Не знаем по какъв начин ще се трансформира вирусът, както и каква дълготрайност ще има защитният резултат на която и да е ваксина. Следователно е значимо технологията на имунизацията да е такава, че по едно и също време да ни разрешава да осигурим реваксинация при нужда, както и навреме да можем да отговорим при възможни промени във вируса. Добрата вест е, че технологията на РНК ни дава опцията и за двете, показват " Пфайзер ". 

Един от огромните въпроси е обвързван и със съхранението и превозването на имунизацията. 

" Имаме специфични термоспедитори, които управляват температурата, употребявайки изсъхнал лед, поддържайки целесъобразните условия от -70 по Целзий в границите на 10 дни. Ще използваме термодатчици с GPS поддържка във всеки термичен спедитор с контролна кула, която ще наблюдава местоположението и температурата на всяка изпратена ваксина по авансово заложените направления. Тези устройства с GPS ще разрешат на " Пфайзер " да работи самодейно, предотвратявайки нежелани отклонения, още преди да се случат ", безапелационни са от компанията.

" Движим се със скоростта на науката и единствено науката управлява всички решение що се отнася до кандидат-ваксината ни. Предстои да бъде подадено заявление за позволение за незабавна приложимост към Американската администрация по храните и медикаментите (FDA). Заявлението ще бъде подадено сега, в който бъде реализирано нужното равнище на сигурност, предстоящо през третата седмица на ноември. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР