Ако в приказките има едно сигурно нещо, то това е

...
Ако в приказките има едно сигурно нещо, то това е
Коментари Харесай

ОФИЦИАЛНО: Мария се омъжи за Мирослав Соколов в тесен кръг

Ако в приказките има едно несъмнено нещо, то това е фактът, че без значение от броя на тестванията, през които би трябвало да преминат основните герои, най-после тяхната обич обезателно ще спечелва, побеждавайки всяко зло, и те ще заживеят щастливо до края на дните си. Да, обаче никой на никое място не прецизира, че в действителния живот нещата не всеки път, да не кажем съвсем в никакъв случай, не се случват тъкмо по този метод. Нещо повече, създателите на тези истории сякаш напълно съзнателно пропущат да упоменат даже в постскриптум, изписан със дребен шрифт, че в действителност същинските провокации на настоящите лица в описа стартират малко по-късно - след сватбеното им празненство, обичайно разпростряло се в три дни, през които всички яли, пили и се веселили...

Да, фамилният живот е много по-сложен от предхождащата го интродукция, изпълнена с сантиментални жестове, известни като "сваляне на звезди ", които като че ли последователно понижават, до момента в който в един миг, предстоящ след заветното "Да ", просто стопират... защото, казано на диалект, към този момент всичко е в "кърпа вързано " и "работата е сигурна ". Без подозрение доста хора, изключително тези измежду тях, които са си научили урока по сложния метод, биха удостоверили, че същинският образ на брака няма нищо общо с визиите за него. Навярно това би споделила и попфолк певицата Мария, която има зад тила си не един, а два развода. Въпреки отминалите разочарования обаче тя в никакъв случай не серпантина да има вяра в теорията, че за всеки човек има половинка, която да го накара да се усеща цялостен, приключен... И с помощта на това през днешния ден звездата на "Пайнер " още веднъж е омъжена жена!

През вчерашния ден изпълнителката на "Единствен " публично узакони връзката си с предприемача Мирослав Соколов, почнала едвам преди няколко месеца. Мария персонално се похвали с хубавата новина, публикувайки малко видео в обществената мрежа, показващо първите им мигове като брачен партньор и брачна половинка. За разлика от предходните две церемонии, през които мина тогавашната съдийка в музикалното предаване "Music Idol ", тази се организира в стеснен кръг и без непотребен звук. Бягайки от традицията, която явно не ѝ донесе шанс в предишното, булката заложи не на бяла рокля, както би следвало, а на цветен копринен тоалет, чиито десен бе на цветя - в звук с букета от рози, който държеше в ръцете си. От своя страна младоженецът носеше бяла риза с разкопчана яка, комбинирана с дънки и кожени боти.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР