Ако в повечето ресторанти не е прилично да си оближем

...
Ако в повечето ресторанти не е прилично да си оближем
Коментари Харесай

Що е то ресторант за кучета

Ако в множеството заведения за хранене не е обичайно да си оближем чинията след ядене, то едно заведение в Рим даже предизвиква да го създадем.

Ресторант Fiuto в Рим, който отваря порти неотдавна, предлага гурме ястия за кучета. Секцията от менюто, отдадена на четириногите, предлага мерлуза с рикота и тиквички, пилешка кайма с вегетарианско пюре и други Сред напитките може да се избира сред дестилат от зелена ябълка и любеница.

Осветлението е меко, лаундж музика звучи на назад във времето, деликатният личен състав развежда хората и домашните любимци на масите и пита стопаните какво биха избрали за себе си и за кучето си.

" Изготвихме менюто с ветеринарен диетолог, с който определихме съставките, като взехме поради алергиите, тъй като кучетата имат доста повече алергии от хората ", сподели основният готвач Лука Граматико, който преди този момент е работил като треньор на кучета.

" Домашните любимци са част от нашето семейство, тъй че за какво да не ги третираме като такова? ", твърди Сара Никосанти пред Voa News, до момента в който си прави селфи с нейния петгодишен Джак Ръсел, в зоната с огледала, предопределена особено за тази цел.

Не се чува никакъв лай, тъй като гостите се концентрират върху своите дизайнерски купи, седнали на пухени одеяла до масите на притежателите си. Никосанти, 36-годишна агентка по недвижими парцели, споделя, че е " доста удовлетворена " от избора в ресторанта, който отваря порти единствено преди месец, тъй като кучетата " също могат да имат уравновесена диета " с " подобаващи съставки ".
 От китайско гребенесто куче до мексиканско голо куче - 5 от най-грозните породи кучета
5 от най-грозните породи кучета в света

Все отново си имат някакъв сексапил

" Без подправки, без сол и без мазнини ", упорства Граматико. Храната за кучешки клиенти се подготвя в кухня, обособена от тази на техните стопани. Порциите са съобразени с размера на кучето - S (за тези с тегло от 2 до 10 килограма), M (11-20 кг), L (21-30 кг) и даже XL (над 30 кг).

" Рибата е доста известна, тъй като има друг усет от нормалната им храна ", прецизира Граматико.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР