Ако в Народното събрание имаме човек, който има черен печат

...
Ако в Народното събрание имаме човек, който има черен печат
Коментари Харесай

Минчев притеснен - депутат с черен печат ще е с достъп до класифицирана информация

Ако в Народното събрание имаме човек, който има черен щемпел за влизане в друга страна с обвиняването, че е разузнавач в интерес на без значение коя да е страна, това е много тревожно. Това съобщи ръководителят на Народното събрание Никола Минчев в ефира на Българска национална телевизия с визитата на водача на " Възраждане " Костадин Костадинов в Украйна и черния му щемпел.

Минчев добави, че в Народното събрание се организират и закрити съвещания , които българското общество не може да вижда заради естеството на информацията, която се дискутира там. По думите му, в случай че на такива съвещания участва човек, за който има обвинявания и подозрения, че е разузнавач на друга страна, това е много тревожно. Никола Минчев изясни, че протоколът от сходни съвещания съставлява класифицирана информация .
 Костадинов за черния си щемпел: Някой разчиства вътрешни сметки на външен терен
Костадинов за черния си щемпел: Някой разчиства вътрешни сметки на външен терен

Призна, че е имал среща, неофициална, с съветския дипломат

" Другото - когато се събираме на Консултативен съвет по национална сигурност (КСНС). Всички ръководители на парламентарни групи участват, в това число и господин Костадинов. Ако на КСНС също има хора, които имат черен щемпел да влизат в други страни по обвиняване, че са шпиони, това също може да е проблем ", уточни той.

Минчев сподели още, че даже през лятото е имало подозрения дали Кирил Петков би трябвало да участва на съвещанията на КСНС поради канадското си поданство. " А какво да приказваме в този момент, когато за ръководител на парламентарна група има сходни подозрения? Така че, това е стеснителен проблем, който би трябвало да се обясни ", означи той.

" Трябва службите да изяснят каква информация имат и фактически какво е подадено, с какво разполагаме, това ще докара до крайния резултат ", съобщи ръководителят на Народното събрание.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР