Ако в момента ви се струва, че човекът, с когото

...
Ако в момента ви се струва, че човекът, с когото
Коментари Харесай

Когато жената е влюбена, тя често допуска грешките, за които ще съжалява до края на дните си

Ако сега ви се коства, че индивидът, с който се срещате, не е съвършен, само че от него въпреки всичко може да стане човек, честито! Вие сте една от тези дами, които ще разбият главата си и целия си живот. Мъжът не е дете, нито пък куче.
Не се опитвайте да го възпитавате, променяте или дресирате! Търсете си сътрудник, от който можете да се научите на нещо значимо.
В случай, че към този момент сте свързала живота си с човек, чиито полезности са надалеч от вашите, всичко, което можете да извършите, в случай че желаете да запазите връзката си, несъмнено, е да му позволите да не бъде съвършен. Дресирайте себе си и започнете да се самоусъвършенствате. Ако той ви обича и не желае да ви загуби, ще му се наложи да се издигне до вашето равнище!Послушах мама и баща си и се разделих с моята най-голяма обич: Сега скърбя цялостен животНа някои тази история може да се стори банална, само че за мен е най-голямата ми драма.
Нямам братя и сес…Feb 26 2019vijti.com

Не убивайте връзката си с ревнивост
Ревността е най-глупавото възприятие. Не вярвайте на тези, които споделят, че тя е симптом на обич. Попитайте всеки психолог и той ще ви каже, че ревността е нерешителност в себе си, комплексираност и вреден нарцисизъм.
Не забравяйте, че в връзките няма място за възприятието на владеене. Никой не принадлежи на никого. Човекът е свободен в избора си. Единственото, което можете да извършите, е да накарате мъжа до вас да продължи да ви избира.
С ревността ще убиете искреността, доверието и любовта. Мъжете в никакъв случай няма да спрат да обръщат внимание на други дами – тяхната природа е такава и е доста неуместно да се борите с нея.

Той просто ще стартира да крие от вас интереса си към красивите млади дами. Сами знаете какво ще се случи по-нататък: неразрешеният плод е сладостен, а любовният грях постоянно ласкае представителите на мощния пол.
Не спирайте да си обръщате внимание
Близо до тази точка би трябвало да сложите 10, не – 100 удивителни знака. Жените, които са омъжени и не са престанали да се грижат за себе си, се броят на пръстите на ръката. Останалите по някаква причина са уверени, че брачният партньор им би трябвало да ги обича без значение дали са с мръсна коса, неепилирани крайници, маска на лицето и ролки на главата. Мили дами, Пепеляшка към този момент не се трансформира в принцеса за обичания си!

Знаете ли за какво на публични места арабките се появяват с воал? За да резервират хубостта си за съпрузите си. Те се гласят, кичат се със злато и носят най-хубавите си облекла у дома, с цел да зарадват мъжете си и да не ги карат да търсят хубостта отвън дома.

Научете се да простите

Няма семейство, в което да няма спорове. Една връзка може да оцелее без обич, само че без спорове не може. В разногласията се ражда освен истината, само че и разбирането на потребностите на другия. Затова не се опасявайте от свадите. Трябва обаче да се научите по какъв начин да влизате и излизате от тях. На входа е нужно да помните за любовта, а на изхода – да не пазите обидите.

Постъпката на мъжа може и да е неприятна, само че това не значи, че самият той е неприятен човек. Докато се карате, си забранете да изричате обидни думи и проклятия. Когато страстите отшумят, ще бъдете признателна на себе си за думите, които не сте изрекла. И още нещо: научете се да желаете амнистия, даже и да сте била права.

Позволете му да бъде вашия воин

Нека да отваря вратите пред вас, да ви отстъпва парчето си торта, да ви носи кафе в леглото, да готви или да ви купи топли зимни обувки с последните си пари. Гледайте на тези дребни неща като на голям героизъм и не спирайте да му благодарите. Мъжките дейности са невъзможни без мотивацията на дамите.

Ако непрекъснато му казвате: „ Аз сама! “, „ Ти не знаеш по какъв начин! “, „ Не можеш да се оправиш с това! “, „ Много си малоумен! “, той, несъмнено, ще се опита да ви потвърди, че грешите, само че по-късно бързо ще се откаже. Защо се нуждаете от неговия подвиг, в случай че самата вие се смятате за мъжа в къщата? Само не казвайте по-късно, че сте случила на безличие.

Желанието на мъжете да правят подвизи им е заложено генетично. Те постоянно са доста щастливи, в случай че има за кого да ги вършат. Не пречете на обичания си и го насърчавайте като малко дете даже и за най-малките дреболии. От дребното се раждат огромните неща!

Дайте му независимост

Да, всеки човек, в това число и мъжете, би трябвало да има персонално пространство, граници и лична територия, в която никой няма право да нахлува без позволение. Не навирайте носа си в персоналните му движимости, не се ровете в телефона, компютъра и портфейла му и не му задавайте въпроси, чиито отговори могат да ви разстроят и да ви принудят да извършите нещо, за което по-късно ще съжалявате. Не се ровете в предишното му, само че в случай че той реши да отвори сърцето и душата си, споделяйки интимни неща, не го карайте да съжалява, като му напомняте за предишните неуспехи и започнете да го упреквате.

Мъжът, на който не са лишили правото да бърка, се доверява повече. Същото важи и за свободата. Ако тя не бъде отнета, престава да бъде толкоз жизненоважна.

Не забравяйте, че би трябвало да имате и персонален живот

Не, тук не става дума да си хванете ухажор, макар че по-възрастните дами настояват, че това е доста добър метод да укрепите брака си. Става въпрос за персонален живот отвън връзката. Жената не се разтваря в мъжа си като бучката захар, която слагате в чая, не живее единствено поради неговите ползи и не се придвижва в жертва в името на децата и родителите си.

Личният живот на една жена е нейният свят, в който тя намира време да се развива като персона, да има занимание, да се забавлява с приятелки и при всевъзможни условия да остане жена. Щастливата и мечтана освен в фамилията си жена е добра майка и идеална брачна половинка!

Инфо: За дамата

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР