Ако в миналото се е смятало, че изневярата е престъпление

...
Ако в миналото се е смятало, че изневярата е престъпление
Коментари Харесай

Внимание, мъже! Ето 3 причини за женската изневяра

Ако в предишното се е считало, че изневярата е закононарушение или аморално действие, то през днешния ден всеки втори изневерява. При мъжете обаче, щом заговорим за невярност, нещата опират до заложения примитивен инстинкт, който е резултат на въздействието на мъжкия хормон тестостерон. За дамите изневярата е нещо доста по-различно. Ето 3 аргументи за женската изнeвяра:
Не е инцидентно, че сърцето е директно обвързвано с любовта. Доказано е, че представителите на двата пола се притеглят по несравним метод и не е наложително това да стане след голям брой срещи и контакти.
Любовта от пръв взор в действителност съществува и това изяснява и първият тип невярност – когато дамите са мощно привлечени от срещуположния пол.
Друга причина за женската невярност е отмъщението. Установено е, че нежните половинки са склонни да престъпят брачния обет, в случай че сътрудникът им също го е направил. Изневярата в тези случаи е еднократна и не е обвързвана с усеща.
В интимните връзки дамата е склонна да направи това, което би направила нейната половинка, сочат изследвания. Това е третата причина за невярност, само че без да се влагат усеща. Самата мисъл да опита нещо друго, подтиква нежния пол към изневярата.
Главна причина за женската невярност обаче си остава познатото от древността възприятие - любовта.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР