Ако в миналия брой поп певецът Жоро избра да си

...
Ако в миналия брой поп певецът Жоро избра да си
Коментари Харесай

Горещият поп изпълнителят Жоро запали корицата на женската библия HALF Magazine

Ако в предишния брой поп артистът Жоро избра да си партнира на страниците на списанието с Николета Лозанова и моделът Иван Булкин, то в новия брой, се изправя самичък пред предизвикването да е корица на броя.

Жоро още веднъж приковава вниманието като застава пред обектива на Костадин Кръстев – Коко. Go be free е новата провокация на Half Magszine зад което стои изпълнителят.

Сесията е типично в негов жанр – загадъчна, провокативна, само че стилна.



В новия брой на HALF Magazine Жоро споделя за огромната си обич – музиката, по тази причина какви качества би трябвало да имат хората, които влизат на страниците на горещото списание. За другарството си с Николета, по тази причина по какъв начин се работи с нея, и дали ще я забележим, още веднъж на страниците на Half Magazine.

Запознати, които към този момент са разлистили списанието споделят, че от фотосите Жоро излъчва доста секс, погледът му е ту гальовен, ту вълнуващ и най-важното – не те оставя апатичен.

Към компанията на Жоро се причисляват още двама мъже, които също като артиста са “родени да бъдат свободни”. Дизайнерът Борче Ристовски и мениджърът Пламен Тодоров. Те споделят какъв брой е значимо да останеш правилен на себе си и на инстинктите си, допустимо ли е да успееш в България и какъв брой коства да устояваш свободата си тук.



За втори следващ месец HALF Magazine се издава и на книжен притежател, като всеки, който желае да го има може да го пърча на персонално известие.

Октомврийският брой на HALF Magazine е реалност и с помощта на:

Boy:, Photo:, interviews with and, Editor-in-chief:,
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР