Ако в Луфтаханза имат списък с потенциално проблемни пътници, в

...
Ако в Луфтаханза имат списък с потенциално проблемни пътници, в
Коментари Харесай

Ей, "Луфтханза", ти уважаваш ли ма!

Ако в " Луфтаханза " имат лист с евентуално проблематични пасажери, в него сигурно участват двама българи - Волен Сидеров и Десислава Радева. 

През 2010-а съгласно известия на полицията във Франкфурт на Майн Сидеров вдигнал на главата си целия аероплан, обиждал стюардеса на породист симптом, абе неговата си стратегия, той в тоя интервал нееднократно буйстваше из авиотранспорта.

До Сидеров в този момент гордо се изправя и подвига глава снажната президентска брачна половинка Десислава Радева - тя се оплака във Facebook, че компанията отменила полет в последния миг и госпожа Радева пропуснала хубаво събитие във Верона -  " На Мегдана на Другата България ". Президентшата, нагледно казано, изпраща цунки, гунки и маймунки на приятелите си, с които е духом. За пропуснатото събитие, несъмнено, съжаляваме и съчувстваме на госпожа Радева, само че повече ни въодушевява епистоларният ѝ жанр. 

Хокайки " Луфтханза ", президентшата след няколко фрази с мъчно проследима поанта и очевидно смутен слог стига до някакъв аграматичен възклик. 

" Положението е Дойчланд, Дойчланд, убер алес ". 

Очакваме с неспокойствие реакцията на " Луфтханза " и се надяваме странният случай да има някакъв очистителен, катарзисен резултат - и върху двете страни в този микроконфликт сред титани. 

В края на краищата  " Луфтханза " са сериозна компания, само че несъмнено има защо да бъдат подложени на критика. Случката с президентшата и нейната ерупция ще провокира спор и социална полемика, от която може да произлезе и нещо смислено. 

Ала президентшата няма кой да я избави от темперамента ѝ, от разбиранията ѝ за изискана гласност. 

Наистина е мъчно да се разбере по какъв начин една солидна жена с избран житейски опит е толкоз, толкоз ненаиграла се. 

Президентът също приказва нелепости от време на време, само че за него това е работа, той е задължен да я прави тая работа - ще, не ще!  

А президентшата никой не я кара да се напъва в връзките, само че тя не устоя, нагонът е по-силен от нея. Тя евентуално в никакъв случай няма да чуе и разбере съвета: не се излагай! 

И дамата е права. Всеки има право да се излага както откри за добре, а тя си е отработила правото да се излага огромно и отвисоко. 

Да бъдеш за посмешище - това е небесна берекет, която малко хора могат да схванат и малко хора са дарени с това духовно самодоволство. 

Обръщаме се към всички българи - подкрепяйте нашите видни хора в техните излагации. Тези хора рисуват чертите на нашия народен темперамент - те са изразители на всичко това, което носим и ние - без значение дали ни харесва.

Да ги поддържаме, пък все ще се откри някой Алеко да събере и заключи тия характерности - не може единствено Бай Ганьо да ни показва пред света! 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР