Ако в четвъртък ви се наложи да разрешавате проблеми свързани

...
Ако в четвъртък ви се наложи да разрешавате проблеми свързани
Коментари Харесай

Хороскоп: Ден за промени в работата и дома

Ако в четвъртък ви се наложи да разрешавате проблеми свързани с дете, събитията несъмнено ще бъдат удобни за вас.

Днес изключително значими ще бъдат вашите задания, свързани с дете или младеж роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Неприятности с млада жена, които са зародили през миналата седмица и през днешния ден няма да намерят своето позволение.

Ако ви следва значима задача, смяна или да вземете решение обвързвано с млад мъж, проверете в допълнение неговата позиция, с цел да не останете излъгани или излъгани в нещо. Като цяло четвъртък ще бъде ден, в който ще настъпи някаква смяна в работата или в дома, в който живеете.

С каквото и да бъде обвързвана тази смяна, тя няма да предстои на корекции и надали ще бъде непредвидена.

Овен

Денят е комплициран за вас. Ръководете се от възприятието си за дълг и по-често сменяйте тактиката си. Победител е този, който съумее да съчетае няколко разнообразни действия за къс интервал.

Ако разсипете брашно – чакат ви неприятности със здравето. Днес може да облечете нещо в жълто, оранжево или мрачно алено.

Телец

Направете си по този начин графика, че да редувате интелектуален с физически труд. Вечерта може да се почувствате тъжно и самотно. Добре може да ви се отрази, в случай че поспортувате или се видите с другари.

Ако разсипете брашно или трохи – това е на здравословни проблеми.

Ако желаете да помогнете на шанса си, то облечете нещо в бяло, жълто, оранжево или мрачно алено.

Близнаци

Така организирайте днешния ден, че да редувате физическата работа с интелектуална. По опция по-малко се оглеждайте в огледалото. Това ви разрешава да отпочинете по-добре и да се заредите с сила за идващите дни.

Пазете си кръста. Подходяща храна са палачинките със сметана и конфитюр. Ако разсипете брашно на пода – ще имате неприятности със здравето.

Рак

Чувството на самотност и безпричинна горест могат да ви обземат през днешния ден. Измислени неуспехи или мними триумфи могат да ви преследват през целия ден. Най-доброто лекарство да се избавите от налегналите ви тежки мисли е да се съберете с другари или да гледате някой зрелищен филм или театър.

Добре може да ви дойдат няколко палачинки. Ако намерите няколко дребни стотинки – чака ви приятна изненада.

Лъв

Мними триумфи и измислени неуспехи ви преследват през целия ден. Сами може да стоварите неприятности на главата си, в случай че повярвате на любовни или парични обещания.

Не се предоверявайте. Ако имате железни декорации или съдове, почистете ги. Може да облечете нещо бяло, жълто или мрачно алено.

Дева

Колкото по-малко сте загрижени за ежедневните битови въпроси и колкото повече размишлявате за безконечните неща, толкоз по-добре може да прекарате днешния ден.

Днес е хубаво да се срещнете с близки другари, а също по този начин да посетите някоя галерия или някое друго забавно събитие.

Хапнете няколко палачинки с конфитюр. Ако намерите дребни стотинки – чака ви непредвиден триумф.

Везни

Денят може да се окаже много комплициран за вас. Постарайте се да се ръководите от възприятието на дълг и непрекъснато сменяйте тактиката си на деяние. Днес печели най-вече този, който успее да свърши няколко разнообразни работи за най-кратък интервал от време.

Препоръчителен цвят за дреха през днешния ден е мрачно аленият. Ако разсипете трохи от трапезата – може да имате здравословни проблеми.

Скорпион

Ако желаете да се избавите от скуката и недоволството, което може да ви обземе, потърсете компанията на другари и познати. Посетете някакво културно мероприятие или спортно съревнование.

Днес имате отличен късмет да получите сведение, което ви е интересувало отдавна. Хапнете палачинки със сметана и конфитюр. Ако намерите стотинки – чака ви приятна изненада и триумф.

Стрелец

Съставете разписанието на деня си по този начин, че да имате опция да редувате мисловен с физически труд. Така няма да се претоварите и имате опция да съберете сили.

По опция по-малко се оглеждайте в огледалото през днешния ден. Полезни са палачинките със сметана и конфитюр.

Ако разсипете брашно или трохи на пода – чака ви утежняване на здравето.

Козирог

Днес вие успявате да извършите по този начин, че никой да не се досети за вашите финансови и любовни секрети. Тези страни от живота постоянно са били изключително значими за вас и в този момент вие го усещате мощно.

Пазете кръста си. Хапнете палачинки със сметана и конфитюр. Ако намерите дребни стотинки – чака ви приятна изненада.

Водолей

Направете си по този начин проектите за деня, че да имате опция да редувате интелектуалния с физическия труд. Ако ви налегне някаква горест, срещнете се с другари или посетете културно мероприятие.

Желателно е да се гледате по-малко в огледалото. Днес са целесъобразни палачинките с конфитюр и сметана.

Ако намерите дребни стотинки – чака ви неочакван триумф.

Риби

Постройте си по този начин деня, че да имате опция да обърнете внимание както на физическия, по този начин и на интелектуалния труд. По-малко се оглеждайте в огледалото.

Вечерта може да се почувствате самотни и тъжни и с цел да не ви завладее депресията, прекарайте повече часове с другари, поспортувайте или посетете културно мероприятие.

Ако намерите няколко дребни железни предмета – ще имате неочакван шанс или приятна изненада. Днес се обличайте в бяло, жълто, оранжево или мрачно алено.
Източник - dunavmost.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР