Ако усетите, че се чувствате зле и седнете зад волана,

...
Ако усетите, че се чувствате зле и седнете зад волана,
Коментари Харесай

Шофирането с неприятни симптоми на настинка или грип може да ви наложи солидна глоба, предупреждават експерти

Ако усетите, че се чувствате зле и седнете зад кормилото, шофьорските специалисти обясниха, че можете да си наложите солидна санкция.

Януари и февруари са в пика на сезона на настинките и грипа и с възходящия нов вид на Covid може да бъде мъчно да се избегне разболяването. Тъй като студеното и влажно време продължава в Обединеното кралство, това е идеалната среда за размножаване на вируси, само че в случай че настинете и би трябвало да шофирате някъде, може да „ нарушите закона “.

Шофьори, които сядат зад кормилото, до момента в който са заболели, рискуват да получат солидна санкция, допустима възбрана за шофиране и затвор. Експертите по шофиране в Yell разкриха санкциите и заплахите, на които може да се сблъскате, когато шофирате заболели, и по какъв начин можете да останете в сигурност по пътищата, когато не се чувствате най-добре.

Кихане

Експертите споделиха, че кихането зад кормилото е нещо, което е най-добре да се заобикаля, защото макар че не е формален закон, в случай че се откри, че кихането е повода...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР