Ако управляващите разбираха накъде върви светът, щяха да обявят за

...
Ако управляващите разбираха накъде върви светът, щяха да обявят за
Коментари Харесай

Бабикян: Ако властта разбираше накъде върви светът, щеше да пази сградата на БАН, не на НС |

Ако ръководещите разбираха накъде върви светът, щяха да разгласят за постройка с национално значение постройката на Българска академия на науките, а не празното здание на Народно събрание. 

Това съобщи Арман Бабикян, един от " Отровното трио ", уредник на митингите против премиера, държавното управление и основния прокурор, по бТВ. 

Поканихме хората да дойдат до постройката на същинското Народно заседание, а не да стоят пред някогашния Партиен дом. Не виждам причина да бъде възпрепятствано прекосяването по бул. „ Цар Освободител, разяснява Бабикян във връзка 3, при което се стигна до конфликти с полицията. 

Той изясни, че не е имало и заповед на кмета на София, с която да се ограничи прекосяването през централния бул.. Протестите у нас имат осведомителен, не позволителен темперамент, посочи той. 

Ние се надяваме да ни пазят тези, на които плащаме налози. Бяха изсипали големи количества сили на реда. Те пазеха някаква празна постройка, тъй като на някой му е хрумнало - и то нелегално, да не ни пропуща по тази улица, с цел да посетим светите места за всеки българин “, акцентира още Бабикян. 

Вчера в София това не беше митинг, а ухилен опит да усетим празника, сподели още Арман Бабикян. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР