Ако Украйна беше приета в НАТО, това щеше да означава

...
Ако Украйна беше приета в НАТО, това щеше да означава
Коментари Харесай

Орбан: Ако Украйна беше приета в НАТО, това щеше да означава незабавна световна война

Ако Украйна беше призната в НАТО, това щеше да значи незабавна международна война. Това сподели министър-председателят на Унгария Виктор Орбан в ефира на радио Kossuth, оповестява.

След завръщането си от срещата на върха на НАТО Орбан осведоми държавното управление, че " Западът желае война " и е заинтригуван руско-украинската война да продължи дълго време. Следователно унгарското държавно управление би трябвало да бъде квалифицирано за обстоятелството, че войната и глобите няма да изчезнат скоро.

Орбан добави още, че проектът за приемане на Украйна във военния съюз би трябвало да бъде предотвратен и " разчистен " на срещата на НАТО.

Във време, когато Украйна се бори за оцеляването на своя народ, те не се интересуват от външния свят, сподели Орбан, като изясни, че схваща позицията на Зеленски, само че назова стила на връзка на украинците необикновен. Посланието на премиера към украинския президент, откакто Зеленски лобира за участие на Украйна в НАТО, беше, че в случай че сте в неволя и молите за помощ, би трябвало да се държите вярно.

" Украинците са нападателни, те са взискателни ", сподели Орбан и добави, че светът наподобява друго от Украйна, в сравнение с от комфортните ни кожени кресла.

" Ако американците желаеха мир, щеше да има мир на следващия ден сутринта ”, сподели още Орбан, като добави, че Украйна от дълго време е изгубила суверенитета си и продължаването на войната зависи единствено от Съединените щати. Орбан не получи отговор на срещата на върха на НАТО за какво американците не желаят мир.

Говорейки за най-високия % на инфлация в Европа, Орбан сподели, че „ инфлацията би трябвало да бъде преодоляна и държавното управление има проект да понижи инфлацията до едноцифрено число до края на годината. Според него те са на прав път да го създадат, и това, което има значение в този момент, не е настоящият курс, а фактът, че той понижава.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР