Ако твърдите, че не знаете какво е Only Fans, или

...
Ако твърдите, че не знаете какво е Only Fans, или
Коментари Харесай

Говорят българите в Only Fans: Защо го правят, колко пари се изкарва и какви са фетишите ни

Ако твърдите, че не знаете какво е Only Fans, или лъжете, или не ползвате интернет! Социалната мрежа закупи голяма известност напоследък, а по-популярните основатели на наличие там имат статута на холивудски звезди. 

Самата платформа е на 5 година, като потребителите ѝ бележат двоен скок в последната година поради самотата от пандемията, както и поради обстоятелството, че доста хора изгубиха работата си и гледат на Only Fans като метод да изкарат прехраната си. Там, за тези от вас, които не са осведомени, основателите на наличие разгласяват най-често еротични фотоси, като други си заплащат, с цел да ги гледат. 

Виж още: Има ли си обичана двойка от " Един за различен " Емо Чолаков? Водещият с секрети от кухнята на шоуто

Божила Симова от " На Кафе " ни среща с двама от българите, които не просто не ги е позор, че са създавали или не престават да основават наличие за Only Fans, само че и нямат терзания да приказват за това - фитнес инфлуенсърът Георги Шишков и кралицата на bdsm-а у нас, Диона. 

За Георги Шишков Only Fans е към този момент минало, само че признава, че е имало интервал, в който си е помагал финансово точно, качвайки наличие в платформата. Така да вземем за пример изкарал 20 $ от 10-минутно свое клипче, на което стяга бицепсите си. Признава, че го е направил за пари и е безапелационен, че през Only Fans могат да се изкарват доста! По думите му в Съединени американски щати жена, която разгласява постоянно наличие може да си докарва до 60 хиляди $ на месец без да поставя кой знае какви старания. 

Георги Шишков не се тормози да приказва по тематиката. Живял е в Англия и в Испания, за където твърди, че никой не съди другия за дейностите му. Той е безапелационен, че българите просто се срамим да приказваме по тематиката. 

Виж още: Тежко самопризнание: Златка Димитрова се бори с паник офанзиви! Моделът приказва за борбите

Диона пък е кралицата на българския Only Fans, когато приказваме за култове и bdsm. Тя е безапелационна, че това, което виждаме по филми, четем по книги и виждаме в клипове, е много надалеч от същинския bdsm. За нея той е обич, внимание, отношение. 

Самата тя си направила регистрация в Only Fans от любознание. Нейните близки знаят с какво се занимава, даже я поддържат.  Днес въз основа на своя опит в платформата твърди, че bdsm толкоз тематика табу у нас, колкото и не е и нейните клиенти са доказателство за това. 

Изображение: https://www.instagram.com/_queendiona/
https://www.instagram.com/georgishishkov/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР