Ако тук, в Родопите, не сме толкова дейни, няма какво

...
Ако тук, в Родопите, не сме толкова дейни, няма какво
Коментари Харесай

Един ден на премиера в с. Грашково: Питат къде са парите. Ето ги, те са у хората |

" Ако тук, в Родопите, не сме толкоз дейни, няма какво да приказват за ислямски мисионери. Тези хора са толкоз чисти български жители. Трябва да ги поддържаме. Много хубаво приказват на жълтите павета, но да дойдат по тези райони и да видят - ГЕРБ и Движение за права и свободи. Каква борба се води сред двете партии. Да забележим какъв брой има от " Да, България ", Българска социалистическа партия, Мая Манолова. За видят където е войната сред ГЕРБ и Движение за права и свободи и кметовете са единствено от тези две партии. Да дойдат да видят кой кой е в тази обстановка. "

Коментарът бе изработен от премиера Бойко Борисов по време на шофирането на джипа на път за Велинградско. В село Грашково се бяха събрали неколцина на площада, които посрещнаха водача на ГЕРБ с овации.

" К`во друго в този момент да създадем? ", попита Борисов представителите на локалната власт в селото. " Оставка желаят непрестанно ", не пропуща да подсети Борисов. " Ааа, няма такова нещо. Ние сме с теб ", отвръща му множеството. " Мечо корито е пионер да се гласоподава за ГЕРБ. Първото в общината. Над 50% поддържаха ГЕРБ ", разпалено изяснява един от хората. " Пак да ме поканите, като направиме всичко вкупом ", отвръща министър председателят.

На обещанието за 3-километров път сред Грашково и Мечо корито към момента няма план, само че незабавно ще се направи, излиза наяве от разговора. Премиерът дава обещание след 10 дни отново да намине в Грашково. 

" В колата си говорихме какъв брой политиците по география не са учили. Има села с по хиляда и два-триста българи. Затова съм им споделил в новата стратегия за изборите да има бюджет от 50-100 млн. - да не ги правиме село по село, а да вземем за пример Юндола-Велинград да направиме всичко ", дава обещание Борисов. " Сега, като минаваме, си протоколирам селата. Като ни изпитат в Народното събрание, тъй като доста приказват, да им кажа Грашково и всички. Местните депутати - да, другите не са чували. Аз не давам обещание нищо, до момента в който не го направя ".

После пита: " Има ли пенсионери тука, а взимате ли по 50 лева? Добре ли е? ". " А, жив и здрав ", му отвръщат хората. " Да видят къде отиват парите. Викат милиарди. Ето ги, те са у хората. Те се виждат. Айде, живи и здрави ", на потегляне поздравява Борисов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР